Dünyanın En Güzel Yüzleri Arasında 2 Türk

Kristen Stewart'tan güzel mi Meryem.
Fanlar yine toplaşmış.

3 güzellik uzmanının dediğini takmıyorum.

Pek inandırıcı gelmedi daha iyileri var.

yukarıdakı emrenin etiketten gördüm zaten konuyu @destere

kavak yelleri dönemindeyken aslıya benzetiyordu arkadaşlar beni bu kız bana benzemenin ekmeğini yiyor bence hahaha

Yüz güzelliği olarak yorumlanmis bence yüz güzelliği olarak kesinlikle MERYEEEEMMM KADİNİN YUZUNDEN MASUMİYET GUZELLİK AKİYO

Yüz güzelliği kişiden kişiye değişir ama şu bir gerçek Meryem çok güzel..birde bu listede Tuba büyüküstün olmalıydı

Sokakta gezsem bulurum 2-3 tane Meryem'den güzel yüzlü.

Siz ciddi misiniz yani Türkiye'de ünlüler arasında cidden en güzeli Meryem mi yüz güzelliği bakımından?

bunun erkekler için olanı açıklanmış bugün
serkanb çayoğlu 67 çağatay ulusoy 63. seçkin özdemir 28. kıvanç tatlıtuğ 6. olmuş

kız @Çiğdem- senin jensen 56. olmuş

rahmetli pollyannanınki chace crawford 3.oolmuş @primavera
@Forumdash ın oklu parlağı arrow 8. olmuş

@vadikızı @cookies @mrt-06 @ozgur2113 @sürgünüm

Son düzenleme:
onun yüzündeki sakaldan belli mi oluyordu yüzü
bak bizim sarışın kıvanç çiğdemin sarışını jensena fark atmış artık çikinella yerli malına dönmeli yani sana

@Çiğdem- yok piyasada
sanırım senin dediğinide yapıyor bir yerli buldu giresunda ama bize yine faydası yok bu işin

Katy'cim listede yok. O zaman cok kızmıştim.
dirilişçi kulllarımız beğenmiş o mesajı yanlışın ortada bu nedenle yakamoz kulumuzun yanıan gönderiyoruz seni
avrupa birliği dijital yayınclılık komisyonu başkamnı aynı zamanda hürrem sultanımızın hayranlarından eski estonya başbakanı andrus ansip e haber saldık seni bu gece zorla götürtecek uçakla

Bizde darbeler yapıyoruz.
Fark etmişsindir.

Pelinin nesi güzel:/ neyse zevklerine!!!................

Bana göre gördüğüm ünlüler arasında yaşayan en güzel Türk kadını Tuba Büyüküstün'dür. Tabi birçok güzel mevcut fakat Tuba Büyüküstün'ünki olağanüstü bir hâl.

Meryem Uzerli'nin listeye girmesi de doğru, o da dünya çapında güzel fakat Tuba'nın yanına güzellik anlamında yaklaşamaz, çekicilik açısından geçer.