sirf bu emre yuzunde meryemden nefret ettim yani o duruma getiriyor anlamiyorum amaci neiyi ki dünya senden oluşmamış o zaman
sirf bu emre yuzunde meryemden nefret ettim yani o duruma getiriyor anlamiyorum amaci neiyi ki dünya senden oluşmamış o zaman
ay neyse ben gidip berene kibirli,küstah diyen haberi açayım seninle tartışılmıyor kendi mesajında kendini çürütüyon biraz da @Yiğitt le deneyeceğim şansımı hiçbiriniz bir taas ya da dream olamıyorsunuz::dogru konus gelip gelip sacma sapan karsilastirmalar yapma bana
senin doğan böyle zaten ben bişi demesem bile tubanın elinden biaf ödülünü aldı diye nefret edecektinsirf bu emre yuzunde meryemden nefret ettim yani o duruma getiriyor anlamiyorum amaci ne
tubanin elinden niye alsin tuba gidip almazsa helali hos olsun meryeme ben onunla ilgili bisi yazmadim sen bizi baskalrinin fanlariyla karistiryorsunay neyse ben gidip berene kibirli,küstah diyen haberi açayım seninle tartışılmıyor kendi mesajında kendini çürütüyon biraz da @Yiğitt le deneyeceğim şansımı hiçbiriniz bir taas ya da dream olamıyorsunuz::
senin doğan böyle zaten ben bişi demesem bile tubanın elinden biaf ödülünü aldı diye nefret edecektin
zaten alamadı sorun da o neyse hadi iyi günlertubanin elinden niye alsin tuba gidip almazsa helali hos olsun meryeme ben onunla ilgili bisi yazmadim sen bizi baskalrinin fanlariyla karistiryorsun
al iste yok bidaha asla senin etkilesimlerine cevap falan vermeyecgim simdi gidebilirsinzaten alamadı sorun da o neyse hadi iyi günler
Ben böyle seylere itibar etmem
Vurdu gol oldu be helal olsun agaBenim için dunyanın en çirkin kadınları arasında ilk 5e oynar
birileri hazırlamamış halk seçmiş okusana haberiBen böyle seylere itibar etmembu listeyi hazirlayanlar bence bir göz doktoruna görünmeli
Vurdu gol oldu be helal olsun aga
Scarlett Johansson, Adriana Lima gibi isimleri geride bıraktı diyor aga buna kim inanırBen böyle seylere itibar etmembu listeyi hazirlayanlar bence bir göz doktoruna görünmeli
Vurdu gol oldu be helal olsun aga
Ay her neyse kim secmisse göz doktoruna görünsün istebirileri hazırlamamış halk seçmiş okusana haberiayrıca o gol değil ofsayf bilmiyorsan sana @Çiğdem- anlatsın ronaldonun memeleri takip edicem diye öğrenmiş baka baka ofsaytı
Bence @FurkanTB ile güzel anlaşıyorsunuz, yorumlarınızı okumak çok zevkli.ay neyse ben gidip berene kibirli,küstah diyen haberi açayım seninle tartışılmıyor kendi mesajında kendini çürütüyon biraz da @Yiğitt le deneyeceğim şansımı hiçbiriniz bir taas ya da dream olamıyorsunuz::
senin doğan böyle zaten ben bişi demesem bile tubanın elinden biaf ödülünü aldı diye nefret edecektin
hoşt ROk tarafından trollenesice.ssAy her neyse kim secmisse göz doktoruna görünsün isteyok ben tekrar kontrol ettim gol gecerli ofsayt yok
Dogru dedin aga Meryem kim ki Adriana'yi geride birakacak fazla ucmuslarScarlett Johansson, Adriana Lima gibi isimleri geride bıraktı diyor aga buna kim inanırParalelle bir ilişkisi var mı araştırılmalı
işte fark-ı meryoşum siz beren-tuba falan diyin meryoşum adrianayı geçmiş tek rakibi kendisiDogru dedin aga Meryem kim ki Adriana'yi geride birakacak fazla ucmuslar
Berenle Tuba meryosu ikiye katlarişte fark-ı meryoşum siz beren-tuba falan diyin meryoşum adrianayı geçmiş tek rakibi kendisi
bence ona katlarlar mesela meryoşum 1.yse tubayla beren 10. dur en iyi ihtimalleBerenle Tuba meryosu ikiye katlar
Çüş meryoşmu çirkin 😱Benim için dunyanın en çirkin kadınları arasında ilk 5e oynar
ROK u bilmiyormusun @Polat Şaşmaz anlatır sana
Bilmiyorumbence ona katlarlar mesela meryoşum 1.yse tubayla beren 10. dur en iyi ihtimalle
Sen yapma bariÇüş meryoşmu çirkin 😱
Antifanlığı biraz abartıyonmu ne böle kadın kolay bulamazsın 😉
okuduğun haber ortada meryoş 5. diğerleri ilk 30da yokBilmiyorumtam tersi olmasin sakin hatta meryos 10.bile olamayabilir
Sen yapma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?