Dünyanın En Güzel Kadınları Arasındaki Tek Türk

Meryem Üzerli güzel ve bakımlı kadın birinci olsa bile şaşırmam.

bu cahillikle çok yaşamazsınız abd nin cnn den sonraki en büyük 2.haber sitesi
)) neyse furkiş snaa bir soda veriyorum iç de kendine gel
)))
Ay bizim de Sabah var Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden biri, şimdi doğruluk ölçütü nedir ki?

bu cahillikle çok yaşamazsınız abd nin cnn den sonraki en büyük 2.haber sitesi
)) neyse furkiş snaa bir soda veriyorum iç de kendine gel
)))
sende al bunu ic seninki daha hande ercel kadar olamamis burada laf kalabaligi yapma zati turkish diyo bak seninki turk bile degil hade canim
Ahh su Tuba Buyukustun Sevgisi

sende al bunu ic seninki daha hande ercel kadar olamamis burada laf kalabaligi yapma zati turkish diyo bak seninki turk bile degil hade canim
napayım bunu la 6kişi yorumluyor 4 milyon abd linin oyuyla 6 kişi bir mi
ayrıca fahriyeyle Tuba eşit çıkmış fahriyeyle 1.liği paylaşmak gerçekten büyü çöküş

Ay bizim de Sabah var Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden biri, şimdi doğruluk ölçütü nedir ki?
hoşt huffington psot bir kere tayyip amcaya karşı sabah gibi yalaka değil

hem türk değil diyip hem de türklerin listesinde olmamasını eleştirmek Allah ım yaratıyorsun bari takip et
@Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @cookies @eskici

al iste tipik senin cevaplarin kendin buraya bi idda koyunca normal biz koyunca hemen bir kulp buluyorsun ne alak 4 milyon nufusan her alti kisiden altisi tuba der seninki fahriye kadar olamamis

al iste tipik senin cevaplarin kendin buraya bi idda koyunca normal biz koyunca hemen bir kulp buluyorsun ne alak 4 milyon nufusan her alti kisiden altisi tuba der seninki fahriye kadar olamamis

ne alak 4 milyon nufusan her alti kisiden altisi tuba der seninki fahriye kadar olamamis

resmen sen 3 milyar 750 milyon milyar demek istemiş burada

dogru konus gelip gelip sacma sapan karsilastirmalar yapma bana