bu arada anti hürremciler yorum yapamıyor konuyaDünya starı bir kadın resmen.tebrikler Meryem.
Biraz zor oldu ama işi yakında bitecek.Forumun en başlıca kurallarını uymamazlıktan yargıya çıkacak.ha ha ha.
bu arada anti hürremciler yorum yapamıyor konuyaDünya starı bir kadın resmen.tebrikler Meryem.
Biraz zor oldu ama işi yakında bitecek.Forumun en başlıca kurallarını uymamazlıktan yargıya çıkacak.ha ha ha.
ne demiş fatih sultan mehmet , bizim kudretimizin ulşatığı yerleree, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz o yüzden anti-meryemcileri mazur görüyorum benBir Tuba Büyüküstün değil ama yinede çok güzel.
Bir türk kızı dünyada yabancı basının oylamasında 6'ıncı sırada gelmiş gururlanacağınıza eleştiriyosunuz,ben Meryem uzerli'yi tebrik ediyorum.
bu arada anti hürremciler yorum yapamıyor konuya
çatırtı sesleri durmuyor ama kaçamıyorlarOnlar da haklıııı kıskançlıktan çatlamamak için uğraşacaklar ne pacaklar.
çatırtı sesleri durmuyor ama kaçamıyorlar
millet başbakan için yediertmeyiz diyor biz meryem için demişiz çok muBaşarıyı yedirtmeyiz.Çatlayacaklar tabi panpa.
millet başbakan için yediertmeyiz diyor biz meryem için demişiz çok mu
evet futbolda fatih terim oyunculukta meryem yedirtmeyiuukMeryemden başkasına çok yedirtmeyiz lafı.haketmiyor başkası.
evet futbolda fatih terim oyunculukta meryem yedirtmeyiuuk
diğer kadınlar intihar edecek daha da övmeyelim benceOyunculuk az kalmuş.güzellik sempatiklik seksilik kadınlık.😎
konuyu açan Emre olunca bimek de kolay oluyor
4 milyon abd liye söyle bana değilkonuyu açan Emre olunca bimek de kolay oluyor
Fazla abartılıyor bence güzelliği
sana söylediğimi nereden çıkardın?4 milyon abd liye söyle bana değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?