Dünyanın En Güçlü 5 Ordusu

вєdвαнт

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1
Puanı
137
Web Sitesi
sadeceblog.wordpress.com
Dünyanın En güçlü 5 ordusu
Bu veriler sadece ASKER sayısına göre değil her türlü İMKAN ve KABİLİYET dikkate alınarak hazırlanmıştır...

* A.B.D
* China
* Russia
* Turkey
* İsrael

Seferberlik halinde ülkelerin çıkara bileceği asker sayısı

* Turkey 15.374.000
* People's Republic of China 12.500.000
* United States of America 10.426.000
* Russia 10.037.000
* North Korea 9.106.000
* South Korea 6.087.000
* Pakistan 5,619.000
* Germany 5.480.000
* Iran 5,545.000
* Vietnam 2,484.000

KAYNAK: BBC

Türk ordusu çoğu konuda ilkleri yaşatmış bir ordudur.Sınırlı teknolojilere sahip hava kara ve deniz donanmalarımız vardır.Eğitim süresi en uzun askeri birlik bizdedir.En iyi sniper okulu ve en seçkin hava ve kara birliği bizdedir.Dikkatli olunması gereken bir milletiz.Önemli olan nasıl ve hangi amaçlara hizmet ettiğidir.

ne kadar geliştirirse geliştirsin.Hİç bir ülkeden kaynak bulamadıktan sonra kendini tüketir.

Adamlar kendini geliştiriyor dedi yaa arkadaş ben de şöyle düşünüyorum her yönden geliştiriyorlarsa adamlar bunları da düşünüp yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmaya önem veriyorlardır bence

liste de israil ne alaka da :)

Dünya silah pazarının yarısını israil oluşturmaktadır.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde birçok israil yapımı mühimmat bulunur.Ürettikleri savaş makinelerini de suçsuz masum Gazzeli halkın üzerinde kullanmaktadır.Dünya üzerinde ne kadar devlet başkanı varsa hepsi israilden çıkmadır veya bir bağlantısı vardır.Bunu sakın unutmayın.Filmlere bile konu olmuştur bu tarikat.