Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri Açıklandı!!! Asınn Bayrakları Asınnn. :) :)

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,502
Puanı
1,060
Euromonitor International adlı uluslararası araştırma şirketinin derlediği 'Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri' listesi açıklandı.
1707851717600.png

BBC Travel, dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerini duyurdu ve pandemi öncesi döneme dönüşle birlikte İstanbul ve Antalya, yabancı turistlerin tercih ettiği destinasyonlar arasında öne çıktı.

Nufusu yaklaşık 1.3 milyon olan Antalyanın ortalama 16 milyon üstü ziyaretçi ağırlaması büyük dikkat çekti.

İşte İlk 10 da Yer Alan Şehirler
  • 1- İstanbul
  • 2- Londra
  • 3- Dubai
  • 4- Antalya
  • 5- Paris
  • 6- Hong Kong
  • 7- Bangkok
  • 8- New York
  • 9- Cancun
  • 10- Mekke

Peki Sizce Türkiyeden 2 şehrin dünya gündemine girmesinin nedeni Türk Lirasının Euro ve Dolar karşısındaki kaybı olabilir mi?

Ne düşünüyorsunuz?

Tabiki bu aralar bizim para değerimizin düşük olmasının yanı sıra ülkemiz ve şehirlerimizde güzel yani hiç mütevazi olamıyacağım bu konuda 😎 Başka bir ülke vatandaşı olsam İstanbul'u mutlaka gezip görülecekler listemin ilk sıralarına eklerdim :love1:

Emeğine ve araştırmana sağlık @The_Erinch :ok:

İstanbul'a her geldiğimde büyüleniyorum harika bir şehir gerçekten. Birçok Avrupa başkentine gittim, İstanbul kadar olamaz. Fakat yaşamak istemem çünkü kalabalık belli bir zaman sonra bunaltıyor ki Ankara'dan gelmeme rağmen. Ben Anadolunun incisi Ankara'da mutluyum kısacası. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İstanbul olması gurur verici. Paraları değerli olsun yada olmasın sonuç olarak 1. Sırada.

Antalya Ruslar ahh o Ruslar var ya :) iyi iyi daha çok şehir girmesi dilegiyle. Kapadokya da da iyi yabancı turist var listede olmasını beklerdim. Asyalı severler yani asyali turistler çok orda.
------

Bu Cancun neymiş ya Türkçe okuyunca çok komik ismi :)
------

Hmm Meksika'ymış

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
İstanbula bak sen gerçi doğrudur ya @The_Erinch yine güzel konu abim :D

Tabiki bu aralar bizim para değerimizin düşük olmasının yanı sıra ülkemiz ve şehirlerimizde güzel yani hiç mütevazi olamıyacağım bu konuda 😎 Başka bir ülke vatandaşı olsam İstanbul'u mutlaka gezip görülecekler listemin ilk sıralarına eklerdim :love1:

Emeğine ve araştırmana sağlık @The_Erinch :ok:
Teşekkür ederim 😊💚

• Harika
Reactions: Zeyno
Pandemi sonrası yeni dünya düzeninde kesinlikle bu övünülecek bi durum değil.