Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061

Bugün tüm dünyada Kadınlar Günü olarak kutlanıyor. Forumumuzun başta kadın üyeleri olmak üzere diğer tüm dünyadaki kadınları tebrik ediyorum.​
#8Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ancak ülkemizde yaşayan kadınlar için durum hiç de iç açıcı değil. Küresel Cinsiyet Eşitliğinde 144 ülke arasında 131. sıraya kadar geriledik. 2018 yılında kadınların en büyük sorunları; şiddet, işsizlik, eğitim, sokakta baskı ve taciz.​

Çok teşekkürler öncelikle konu için , centilmen bir beyefendi olarak @Harunnn60

Her gün kadınlar günü olması lazım ama yinede yılda 1 kere değer görmemizde hiç yoktan iyidir
Seçme seçilme hakkı verip bizleri değerli kılan Atatürk bir kez daha teşekkürleri saygılarımı sunuyorum kendisine

Rica ederim gerçekten özellikle senin bir kadın olarak forumda bir çok şeyi değiştirdiğini düşünüyorum.
Daha samimi daha sıcak bir forum oldu. Eskiden de öyleydi evet forum ama şimdi daha bir aile ortamı var.

Çok teşekkürler güzel düşüncelerin için bu ö zel günde mutlu ettin beni cnm

Seninde katkın payın büyük hernekadar erkekte olsan
Forumun demir baş hep hatırlanacak üye grubunun içindesin kesinlikle

Başta annem ve akrabalarım olmak üzere forumdaki @Çiğdem- @Dosi @vadikızı ve bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun. Keşke bir gün değil hergün bunun farkında olsak. İşte dünya o zaman daha güzel olacak.

forumdaki kızları kutluyoruz tabiki

13 yaşındaki kıza kadın demeye utanmıyormusun

@Çiğdem- şu gaganın kafasına bir oklava geçiriver

Forumdaki ve Dünyadaki tüm kadınların KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kadına karşı şiddetin, eşitsizliklerin olmadığı daha güzel günlere... Tüm kadınların, kadınlar gününü kutlarım. İyi ki varsınız.

Başka söze gerek yok:

Atam ne güzel söylemişsin keşke hayatta olsanda görsen olanları..

Biz kadınlar çok şey istemiyoruz tecavüzlerin şiddetin olmadığı bir hayat istiyoruz ki bazı kendini bilmez erkeklerin şunu unutmaması gerektiğini söylemek istiyorum sizide dünyaya getiren bir KADIN sizlere eş,çocuklarınıza anne olmak isteyen kadınlarız adamlığınızı onlar üzerinde değil yardıma ihtiyacı olanlara kullanın şiddetin tecavüzlerin can almanın olmadığı bir TÜRKİYE dileğiyle..Başta forumdaki @Dosi @Çiğdem- olmak üzere tüm asker ve şehit annelerinin kadınlar günü kutlu olsun..

Başta özlemini iliklerimde hissetiğim canım biricik annemin, kızkardeşimin, okuldaki ve çevremdeki can dostlarımın kadınlar gününü kutladım ama tekrar kutluyayım

Forumda soyları tükenenen kadın üyelerimizden sağ kalmayı başaran @Çiğdem- @Dosi @vadikızı 'nın ve kadın gibi kadın olan, kadınlığını taşımayı bilen herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun.

Konuyu senin açmana ayrı bir sevindim, almanların dediği gibi "du bist ein weltmann" @Harunnn60

Çok teşekkür ederiz Kerem bugünümüzü kutlayan herkese çok teşekkürler