Bugün tüm dünyada Kadınlar Günü olarak kutlanıyor. Forumumuzun başta kadın üyeleri olmak üzere diğer tüm dünyadaki kadınları tebrik ediyorum.
Rica ederim gerçekten özellikle senin bir kadın olarak forumda bir çok şeyi değiştirdiğini düşünüyorum. Daha samimi daha sıcak bir forum oldu. Eskiden de öyleydi evet forum ama şimdi daha bir aile ortamı var.Çok teşekkürler öncelikle konu için , centilmen bir beyefendi olarak @Harunnn60
Her gün kadınlar günü olması lazım ama yinede yılda 1 kere değer görmemizde hiç yoktan iyidir Seçme seçilme hakkı verip bizleri değerli kılan Atatürk bir kez daha teşekkürleri saygılarımı sunuyorum kendisine
Çok teşekkürler güzel düşüncelerin için bu ö zel günde mutlu ettin beni cnmRica ederim gerçekten özellikle senin bir kadın olarak forumda bir çok şeyi değiştirdiğini düşünüyorum. Daha samimi daha sıcak bir forum oldu. Eskiden de öyleydi evet forum ama şimdi daha bir aile ortamı var.
Hahah Aaa o nasıl nick cnm @xemrexxx i emekli etmişsin
Biz seni dışlamayız @destere ile konusurken özellikle 3 kelimemizden ikisi sensin zaten yanı ikimiz sen yokken bile senleymiş gibi takılıyoruz
emre yazınca otomatik xx koyuyordu ama bu sefer olmadı Belli ki forumda kış kış diyor emre'ye.
TakılıyorumBiz seni dışlamayız @destere ile konusurken özellikle 3 kelimemizden ikisi sensin zaten yanı ikimiz sen yokken bile senleymiş gibi takılıyoruz
Hahah Aaa gerçi hakkında bahsettiklerimize de gıcık oluyorsun çoğuna ama olsun anmamaktan iyidir ayollTakılıyorum
Başkalarını sevindirmem ben merak etme
13 yaşındaki kıza kadın demeye utanmıyormusunRica ederim gerçekten özellikle senin bir kadın olarak forumda bir çok şeyi değiştirdiğini düşünüyorum. Daha samimi daha sıcak bir forum oldu. Eskiden de öyleydi evet forum ama şimdi daha bir aile ortamı var.
forumdaki kızları kutluyoruz tabiki
13 yaşındaki kıza kadın demeye utanmıyormusun
@Çiğdem- şu gaganın kafasına bir oklava geçiriver
@destere ilk darbeyi vurmuş sana @Harunnn60 evet 13 yaşındaydım ben değilmiBugüne özel sen şimdi romantikte olursun @Çiğdem- için
Başta özlemini iliklerimde hissetiğim canım biricik annemin, kızkardeşimin, okuldaki ve çevremdeki can dostlarımın kadınlar gününü kutladım ama tekrar kutluyayım
Forumda soyları tükenenen kadın üyelerimizden sağ kalmayı başaran @Çiğdem- @Dosi @vadikızı 'nın ve kadın gibi kadın olan, kadınlığını taşımayı bilen herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
Konuyu senin açmana ayrı bir sevindim, almanların dediği gibi "du bist ein weltmann" @Harunnn60