Valla inşallah bu da gönül Dağı gibi tutarYa bu diziden umudum yok ama umarım altından iyi bir şey çıkar, cidden bu aralar özellikle komediye hasret kaldım.Full komedi izliyorum.
Bi Gönül Dağı çıkmaz bu diziden işin içinde şişirme olmazsa.Valla inşallah bu da gönül Dağı gibi tutar
Bakalım 6 bölüm şans veriyorum tüm dizileri böyle izliyorum artıkBi Gönül Dağı çıkmaz bu diziden işin içinde şişirme olmazsa.
Ooo kimleri görüyorum 😁Tırt birşeye benziyormax 2.50 reyting alır
Hello caanımOoo kimleri görüyorum 😁
TRT komedilerine asla güvenmiyorumTırt birşeye benziyormax 2.50 reyting alır
Gönül dağı da bi nevi komedi sayılırTRT komedilerine asla güvenmiyorum
Tam bi Leyla ile Mecnun gibi değil mi@Araf senin kafanda bir iş at kafası
Ona zaten güvenmemiştim buna hiç güvenmiyorumGönül dağı da bi nevi komedi sayılır
Tabii her insanın komedi zevki farklı olor 😂Ona zaten güvenmemiştim buna hiç güvenmiyorum
Bir ara bu dizinin TRT'nin dijital kanalında çıkacağını okumuştum ama sanırım TRT 1'de yayınlama kararı almışlar. Süresi de kısa olacak gibi, bence tam dijitallik bir iş. Osman Nail Doğan'ın Tutunamayanlar dizisini de sevmiştim, tam Leyla ile Mecnun kafasıydı ama erken bitmişti. Bu dizi tutar mı bilmem de, en azından süresi kısa olacak gibi.@Araf senin kafanda bir iş at kafası
Çok suratsız bir adamsınBir ara bu dizinin TRT'nin dijital kanalında çıkacağını okumuştum ama sanırım TRT 1'de yayınlama kararı almışlar. Süresi de kısa olacak gibi, bence tam dijitallik bir iş. Osman Nail Doğan'ın Tutunamayanlar dizisini de sevmiştim, tam Leyla ile Mecnun kafasıydı ama erken bitmişti. Bu dizi tutar mı bilmem de, en azından süresi kısa olacak gibi.
Ne suratsızı, o ifadede bir gülücük var. Herkes o ifadeye ön yargılı yaklaşıyor ama o da bir gülücük.Çok suratsız bir adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?