Dün tanıştık şimdi de kaynaşalım

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,465
Puanı
860
Hangi dizileri izlersiniz?
En sevdiğiniz oyuncu kimdir?
En sevdiğiniz kanal nedir?

Ben diyim şimdiden Kadim Dostum,Aşktan Kaçılmaz,Kaçak Gelinler,Benim Adım Gültepe(En sevdiğim),Seksenler,Üç Arkadaş,Sil Baştan,Ah Neriman,(Gönül işleri de eklenebilir)
En sevdiğim oyuncular:Beren Saat,Ekin Koç,Bige Önal
En sevdiğim kanal ise:Kanal D derdim ama dizilere hiç şans vermiyor.Bu yüzden Star.Keşke gültepe Star'da olsaydı.

Su 100 derece kaynıyorda FF'nin kaynama noktasını bilmiyorum.:F ( :( 😛 )

Zaten söylemiştim sana ama burayada yazayım Cengiz.:D

Yerli: KocamıN Ailesi ve Gönül İşleri ama beklediklerim var.: Kerem Deren2in 3 dizisi ve Aras Bulut İğnemli ve Meryem Uzerli'nin dizisi.:D

yabancı: The Walking Dead var şuan güncel ama sezonu daha başlatmayanlarda var. Game Of Thrones, True Detective, Da Vinci's Demons, The Following,

Beren Saat, Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ, Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Halit Ergenç, Eve Green, Turabi Çamkıran, Kerem Deren, Pınar Bulut, Farah Zeynep Abdullah... diye uzayan listem var...

Fox TÜRKİYE.

Stardan;Reaksiyon,Kaderimin yazıldığı gün,güzel köylü,aramızda kalsın,sil baştan,gönül işleri

kanald den;Küçük ağa,Benim adım gültepe,hayat yolunda,arka sokaklar,urfalıyam ezelden(bazen) Ulan istanbul(bazen) ve yalan dünya

Atv den; Diğer yarım

Showdan;Yok

Foxdan;Karagül,kocamın ailesi,kiraz mevsimiibir kadın bir erkek bir çocuk

TRT1 den;Zengin kız fakir oğlan, birde başlarsa aşkın kanunu

Beren saat,Özge gürel,Serenay sarıkaya,Selma ergeç

öyle birşey yok en çok neyi izlersem onu seviyorumdur :D kısaca ya StarTv yafa Fox gibi duruyor :D sevme kısmı :)

Bütün dizileri tek tek izlerim ama işte zamanım kısıtlı final dönemlerinde sınava çalışırsam 2 haftada tonlarca bölüm birikiyor ve sıkıntı yaratıyor :( yoksa haftada 4 gün tatilim var 3 gün okul rahat izliyorum :D

Su 100 derece kaynıyorda FF'nin kaynama noktasını bilmiyorum.:F ( :( 😛 )
10806373_676527652464701_4945924815946640165_n.jpg

kendimi tanıtmaya gelecek olursak:

Hangi dizileri izlersiniz
yerli dizilerden o hayat benim ve hayat yolunda'yı izliyorum güncel olarak, en sevdiğim yerli dizi muhteşem yüzyıl yabancılardan da başta dexter olmak üzere çok çeşitli diziler var :D

Michael Carlyle Hall 😎 Yerlilerden de Nur Fettahoğlu ve Mehmet Günsür

SHOWTIME :bhr:
@Cengo