Dün Geceki Hata

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Dün gece bir yanlışlık nedeniyle 4-5 hafta birden atlandı. Bunlar gün içerisinde geri alınacak. Detaylı bilgi daha sonra...

Evet arkadaşlar sorun çözüldü her şey normale döndü.

Hatanın sebebini açıklayım hemen. Bildiğiniz gibi oyun henüz beta aşamasında ve sadece bir lig çalışıyor. Aynı anda birden fazla lig çalıştırmak için extra kodla manuel olarak yapılması gerekiyordu. Yeni yaptığım düzenlemeyle artık 5 tane lig aynı anda otomatik olarak çalışacak. Çok yakında bu konuda bir güncelleme daha yapacağım ve böylece daha da fazla lig aynı anda çalışabilecek. Beta sürümden çıkıp normal sürüme geçmek için çok önemli bir aşamaydı bu.

Ayrıca bu işlemi yaparken güncellemelerle ilgili kayıtlar tutulmaya başlandı. Bunun anlamı artık güncelleme sırasında oyun güncelleme yapılıyor uyarısı verecek ve aynı anda başka işlem yapamayacaksınız. Bu işlem yapamama olayı uzaktan bakınca iyi bir şey gibi gelmeyebilir ama işin aslı çok önemli bir artı. Çünkü oyun güncelleme yaparken bir şeyler yapmaya çalışırsanız önemli hatalar alabilirdiniz ve zaman zaman alıyordu bazı arkadaşlarımız. Artık bunun önüne geçilmiş olunacak ve 5-10 dakikalık bir kapalı kalma sürecinin ardından tüm yenilikler işlenmiş olarak oyun açılacak.

bakalım dün o sırada transferler yapmıştım onlar gitmemiştir inşallah

Benim sağ bek Litsteiner 100 oldu daha fazla artıyormu ona göre antreman yaptırıcam

Benim param 9 M idi 5 maç birden atlamadan o 5 maç atlayınca 13 M oldu. Sonra bu 5 maç alındığında da yine param 13 M. Paralar alınmayacak mı ?

İncelemem lazım neden dolayı para aldığını...

Adminim Palermo Takımını İnceler Misiniz ?
24 Gol atmış oyuncum var sıralama da ise 9 gol atmış görünüyorum
+ 3-4 oyuncum 17 maç yapmış gibi görünüyor halbuki daha 13. haftadayız