"Düşler Sineması Kuşağı"nın Hazin Sonu!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
Star Tv "Düşler Sineması Kuşağı"nı Yayından Kaldırdı!

Star'ın büyük hayallerle başlattığı, çocuk ve gençlik filmlerinin yayınlandığı Düşler Sineması Kuşağı bilindiği üzere Pazar 17.00'dan Cuma 20.00'a alınmıştı. Fakat cuma günleri de yeterli ilgiyi görmeyen bu film kuşağı yayından kaldırıldı.

Bir kez daha gün değişikliğine yönelmeyen Star Tv, Düşler Sineması Kuşağı'nı kaldırarak yerine "Benzemez Kimse Sana" adlı show programını yayınlayacak.

Benzemez Kimse Sana Star'ın yabancı filmlerinin aldığı reytingi alamaz yanlış yaptılar...

Düşler Sineması Kuşağı'da kötü gidiyordu, "Benzemez Kimse Sana" da benzer oranları alır, ama ilk haftalarda AB'de sürpriz yapabilir program :)

Benzemez Kimse Sana'nin daha da basarili gitmesi dilegiyle..

Düşler Sineması Kuşağı'da kötü gidiyordu, "Benzemez Kimse Sana" da benzer oranları alır, ama ilk haftalarda AB'de sürpriz yapabilir program :)

Ben de öyle düşünüyorum. Programın alacağı en fazla 2,5 reyting. Ama a/b'de ne olur bilemiyorum tam olarak.

Düşler Sineması Kuşağı tekrar başlar ilerleyen zamanlarda. Şu an ellerindeki çoğu iyi filmleri yayınladılar. Yeni film takviyeleriyle başlar ilerde tekrar. :)

kaliteli sinema beklentilerimizde hayal oldu zaten yayınladığı filmler hep vasattı .. çocuk filmleriyle idare etti düzgün film yayınlamadıki reyting beklesin...

Temmuz ayinda Star Tv yeni filmleri yayinlatir ve yeni dizileri baslar..