Düşünce Okumak Özelliğiniz Olsun İstermiydiniz ?

İstemezdim. Bunun kendiniz için mutsuzluk getireceğini geçin. Ya düşüncesini okuduğunuz kişi başkasına zarar verecekse ve elinizden bir şey gelmiyorsa?

Of Course. We are living in the Alacakaranlık City. Because, I'm Edward Cullen

Türkçesi ; Bu bir kalemdir. Kalem açkıyla açılır, silgiyle silinir. Tükenmez kalemler vardır ama ismi gibi bitmeyen kalem değildir, bir müddet sonra onlarda biterler.

Ucmusun sen

İstemezdim. Bunun kendiniz için mutsuzluk getireceğini geçin. Ya düşüncesini okuduğunuz kişi başkasına zarar verecekse ve elinizden bir şey gelmiyorsa?
ama iyi yöndende bak bence mesala kuyumcu falan soymayı planlayan bir adamın düşüncesini okumuş olursan eğer önceden ihbar falan edebilirsin yada birisinin çantasını falan çalmayı düşünen birisi olunca o kişiyi gidip uyarabilirsin yanı 🙂🙂

Olabilirdi.
Yüzümüze gülüp arkamızdan konuşanları bulabilirdik mesela, bu bizim için kötü olurdu ama gerçekleri öğrenecektik sonuçta.

Şu anki durumumdan da memnunum da olsa da fena olmazdı.

@Çiğdem- aklima lucy filmi geldi

Okumak isterdim tabikide sinavlarda cok isime yarardi

istemezdim, ben dikkatle izleyenler ve dinleyenlerdenim, az çok karşimdaki ne duşunuyor ne halde tahmin edebiliyorum.
+ bu devirde insanin kendi sirlari/problemleri/fikirleri yetiyor, Elalemin ki fazla olur.