Düğün Dernek Rekoru Kırdı, Düğün Dernek 2 Geliyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,360
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ve beklenen oldu Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yaptığı Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştıkları Düğün Dernek filmi 12. haftasında 6.600.000 seyirciyi geçti ve tüm zamanların en çok seyirci toplayan filmi ünvanını ele geçirdi.

Haftalardır büyük ilgi gören filmin başarısı üzerine yönetmen Selçuk Aydemir ikinci film için kolları sıvamaya başladı.

Şu sıralar Star'da yayınlanan Kardeş Payı dizisiyle izleyici karşısında olan ekipten yeni film için de resmi açıklama geldi.

Selçuk Aydemir'in yaptığı açıklamada ilgi için seyirciye teşekkür etti ve ikinci filmin çok daha güzel olacağını söyledi.

İkinci filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

En çok izlenen film ünvanı daha önceden Fetih 1453'e aitti.

ME6RDNRNV97jZsEEnOkumuA8.jpg

Düğün Dernek filmi mart ayında tekrar vizyona girecekmiş galiba. ilk vizyonda yayınlanmayan bazı görüntüler de eklenerek gösterime yeniden sokulacakmış.Bu projeden vazgeçtiler mi?

Fetih 1453'ü geçmesine çok şaşırdım. Filmi izlemedim, ve merak da etmiyorum. Ama büyük tebrikler tabi. Umarım bu 6,5 milyonluk kitle ikilinin dizilerini de izliyordur. :)

Düğün Dernek filmi mart ayında tekrar vizyona girecekmiş galiba. ilk vizyonda yayınlanmayan bazı görüntüler de eklenerek gösterime yeniden sokulacakmış.Bu projeden vazgeçtiler mi?
Yok vazgeçmediler. Büyük ihtimal yaza kadar vizyonda kalmaya devam eder azala azala da olsa. :)

7 milyonu geçebilir. :)

O halay sahnesine benzer bir sahne 2 de de görmek isterim:ATebriker..Fetih 1453 o kadar para harcandı ama ünvan gitti🙂

Ben de hala izlemedim filmi ama fragmanlarini izlerken bile gülüyorum. Internet'ten en yakin zamanda izlerim.

İşte düşünce bile yetiyor en çok izlenmek için çok para harcamaya gerek yok gibi görünsede Fetih sektörde bir devrim yaptı gerçekten başarılıydı tebrik ederim Fetih'i sonrada Düğün Dernek'e hayırlı olsun bu haftada 200 bine yakın izlenir 7 milyona dayanır.:D

tebrikler ama
bu film bu kadar iyi mi? yoksa nasilsa korkudan bazi dizileri iyi yazan medya yuzunden mi?
mesela leyla&mecnun - bende ozledim ,reyting almasa bile iyi
ama reytingi duşunce dizileri vuranlarda ayni yazarlar.
bence zorla begendirme gucu var turk medyasinin.

ayyy işte türkiyenin hali çok açık burda görünüyor babam ve oğlum gibi mükemmel konusu olan bir filmi recp ivedik gibi bir film geçmişti şimdide fetih gibi tarih yüklü bir filmi düğün değnek diye ne olduğu bilinmeyen bir film geçiyor :(:(:(

Fetih 1453 u geçmiş büyük başarı
İkinci filmi,birincisine baz alarak iyi gider:)

Helal olsun süper filmdi hak ettiler sonuna kadar. 2.seriyi de merakla bekliyoruz. :D

Bu başarıyı hakediyor ancak bana göre Recep İvedik 4 bu rekoru Düğün Derneğin elinden alabilir. Recep İvedik 4'ten çok ama çok büyük beklentilerim var. Rakamları şimdi söylemek istemiyorum. Olmazsa dalga geçmeyin diye :D

vay be helal olsun valla hiç kimse bunu beklemiyordu film başlamadan önce adamlara sorsan 3 milyon gişe kabul mi takla atarak kabul etmezlerse bende bişey bilmiyorum :D

bu arada recep ivedik 4 ü izledik zor yer bulduk zaten herkes buna gidiyo baya gişe yapar :D
yalnız o kadar ahış şahım değildi güzeldi sadece

Tebrikler hiç beklenmiyen bir başarı çok iyi bir iş çıkardılar helal olsun gerçekten