2015 Düğün Dernek 2: Sünnet - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Dügün Dernek 2: Sünnet (2015)

Türü: Komedi
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Senaryo: Selçuk Aydemir

Oyuncular:
Ahmet Kural
Murat Cemcir
Rasim Öztekin
Erdal Tosun
Sinasi Yurtsever

IMDb Sayfası

Filmin Özeti

Filmin Fragmanı

İlk filme göre kesinlikle çok daha beğendim. İlkindeki dağınıklıktan sonra daha derli toplu ve düzenli bir devam hikayesi izlemek iyi geldi. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Devrim Yakut başta olmak üzere tüm ekibin çıkardığı başarılı performanslar ve Selçuk Aydemir'in "nasılsa rekor kıracağız" düşüncesiyle hareket etmemesi ve taşın üstüne taş koyabilmesini takdir ettim. Umarım Fikret ile Leyla düğününün işleneceği 3. film de güzel olur. İzlemenizi tavsiye ederim, tabii bilet bulabilirseniz.

8/10

Filmi 6 Aralık Pazar günü izlemiştim, konuyu bekliyordum yorum yapmak için.

Öncelikle ilk filme göre daha komikti ve eğlenceliydi. Filme özellikle Fikret ve Leyla damga vurdu.
Fikret'in Leyla için yaptıkları falan çok güldürdü. Filmin sonunda 3. filmin geleceğini ve Leyla - Fikret evliliğinin konu alınacağını söylediler zaten.

Beni en çok güldüren tabi ki de Devrim Yakut'du.
Konuşmasıyla bile insanı gülümsetebiliyor kendisi.

8/10

Açıkçası ilk filmi izlemedim ikinci filme de bu sebeple sıcak bakmamıştım nitekim öyle de oldu birkaç sahne dışında güldürmedi film. Yani üzgünüm ama bence o kadar da iyi bir film değildi. Olan espriler iyiydi ama onun dışında çok zorlama olmuş gibi geldi sahneler neyse fazla beğenmediğim için yorumlarımda kısa kalacak.

Puanım 10/4

Vizyona girdiği ilk gün izlemiştim yorum yapmayı unutmuşum ama aklımdan geçenlerin hepsini yazmışsın zaten. Ben de özellikle Devrim Yakut'un sahnelerine bayıldım. Ne Ahmet Kural ne Murat Cemcir kadın resmen filmi götürdü.

Nuket Duru ile Mustafa Keser'in sahneleri de çok komikti birde filmin en başında bir şeye çok çok gülmüştüm şimdi aklıma gelmiyor.

Öğretmen Saffet'in coşmları da harika "40 dıp dıp birleşse senin gibi bir dıp doğuramaz".
(Sansürlendi.
)

9.5 /10

@denizz19 sen bence absürd komedi sevmediğin için film aşırı geldi yoksa 4 puanı hak ettiğini düşünmüyorum.

@denizz19 gibi bende bu Düğün Dernek filminin aşırı abartıldığını düşünüyorum ama.
Klasik bir film aslında, öyle çok büyük rekorluk bir iş olduğunu düşünmüyorum ben.

@denizz19 gibi bende bu Düğün Dernek filminin aşırı abartıldığını düşünüyorum ama.
Klasik bir film aslında, öyle çok büyük rekorluk bir iş olduğunu düşünmüyorum ben.
Komedi sonuçta en fazla ne olabilir ki? Sonuçta ülkemizde Recep İvedik gibi bir film 3+ milyon gişe yapıyor, Recep'te ne var? Hiç değilse Düğün Dernek de espriler daha kaliteli.

Komedi sonuçta en fazla ne olabilir ki? Sonuçta ülkemizde Recep İvedik gibi bir film 3+ milyon gişe yapıyor, Recep'te ne var? Hiç değilse Düğün Dernek de espriler daha kaliteli.
Rekorumuzun Fetih 1453 filminde kalmasını isterdim en azından.

Star Wars'tan çıkınca bu filme girdim gizlice. Filmin yarısını izledim. Berbat bir filmdi. Filmi izlerken çekenler yerine utandım. Yüz kasım bile oynamadı. Oyunculuklar zaten berbattı.

Alakası yok absürd komediyi seviyorum başrol isimleri de oldukça seviyorum ama dediğim gibi birkaç espri dışında ilgimi çekmedi.