Düğün Dernek 2 Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Düğün Dernek 2 filminin vizyon tarihi açıklandı!

Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği ve 2013 yılında 6 milyon 980 bin 70 kişilik gişesiyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen 2. filmi olan Düğün Dernek filminin devamında, bu kez bir sünnet hikâyesine değinileceği belirtildi.

Kadroda Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in yanı sıra, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever gibi isimler de yer alacak ve 4 Aralık'ta izleyicisiyle buluşacak.

İlk film çok şişirilmişti, bakalım devamı nasıl olacak?

İlk filmi çöptü. Filmin geneli değilde bazı noktaları çok iyidi onlarıda fragmanda parça parça göstermişlerdi zaten..

Bu ikili kendilerine yakışır bir 2. film yapmalılar.

ahmet kural ve murat cemcir muhteşem ikililer
düğün derneği beğenerek izledim
eminim ikinciside güzel olacaktır ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çalgı çengide harikaydı

Sonbahar'da girmesi daha iyi olabilirdi. Yeni yila girmeden önce vizyona girmesi de kötü sayilmaz. Hayirli olsun.

Selçuk Aydemir'in dizilerini çok severken, filmlerini izleyemiyorum.

Yine Aralık ayında vizyona girecek. İlk filmi izlerken uyuyakalmıştım biraz, biraz sıkıcılık vardı yani. Umarım bu filmde o sıkıcılıktan eser kalmaz, çok daha iyi olur. Senaryo ekibi olsun, yönetmen olsun, oyuncu kadrosu olsun, çok çok iyi. Çok iyi bir iş çıkacaktır ona şüphe yok ama ilk filmden daha iyi olmasını ümit ediyorum.