hhahah bunu @xemrexxx başıma bela ayoll oyüzden ödemeyi o yapacak sana
fazla bişey değil sana indirim bile yapabilirim
at nalı takacakmış @Çiğdem- sana
atın kensdisini vermeli atı hogathanın üstüne kuma olarak alırım
hhahah bunu @xemrexxx başıma bela ayoll oyüzden ödemeyi o yapacak sana
at nalı takacakmış @Çiğdem- sana
hahhaha a oldu ingiliz atını nerden bulayım ben sana ayollfazla bişey değil sana indirim bile yapabilirimüç kat, iki yat, birde at (ingiliz atı olacak mümkünse dişi olsun) yani bu şartları yerine getirirsen hemen sana varırım)
eşek kabul etmiyoruz bak buna benzer bir at olsa yeterlihahhaha a oldu ingiliz atını nerden bulayım ben sana ayollbizim köyden bir eşşek vereyim ben sana
hhhahah senin canın yine oklav çekti anlaşılaneşek kabul etmiyoruz bak buna benzer bir at olsa yeterli(tabi yanındakiyle birlikte tam takım teslim etmen lazım) )
hhhahah senin canın yine oklav çekti anlaşılan
hahahah aa güzel güzel sohbet etsen oklavaya gelmez konu ayoll demekki yine pot kırdınolay dönüp dolaşıp bu oklavaya nasıl geliyor anlamadım ne güzel sohbet ediyorduk)
Her gelen liderde mi başkanlık sevdasindaydi?Halkın kredi kartlarından beli bükülmüş ama yastık altında dolar saklıyor düşünceye bak hey yavrum hey.. Kendileri asıl milletvekilleri, bakanlar vs. bozdursa rahat eder ekonomi. Kaldı ki bu başkanlık sevdası bu tavırlar devam ettikçe doların eski günlerine dönmesi zor gibi.
seni kim forumaalıyor troliçe .ssHer gelen liderde mi başkanlık sevdasindaydi?
Özal Demirel Muhsin Yazıcıoğlu Türkeş hepsi başkanlık sistemini Türkiye'yi getirmek istediler. ?
öğrendim bizim durumu 5 ay önce falan yatırmıştık bir yer satmıştı babaoan yatırdığımız türk parasının şuan 4 milyar üstüne çıkmış iyi vlla ayoll kim kime 4 milyar verir bu devirde hesaba yatırıyoruz diye bedavadan 4 milyar zaten biz yatırdıktan sonra fırladı bu dolaren son 1 dolar 3.54 liraydı herhalde çok çıkmamıştıryani 100 doların varsa 354 lira ediyor çikinellaoradan hesap et
dövizi saklamalı aslında tayyip amca konuştukça 1 dolar 3.5 değil 5.55 u da görür
desene @destere nin başlık parası çıktıöğrendim bizim durumu 5 ay önce falan yatırmıştık bir yer satmıştı babaoan yatırdığımız türk parasının şuan 4 milyar üstüne çıkmış iyi vlla ayoll kim kime 4 milyar verir bu devirde hesaba yatırıyoruz diye bedavadan 4 milyar zaten biz yatırdıktan sonra fırladı bu dolar
4 milyar derken iphone parası olan mı yoksa milyonun üstünde olan mı 😱 her ikiside iyi benceöğrendim bizim durumu 5 ay önce falan yatırmıştık bir yer satmıştı babaoan yatırdığımız türk parasının şuan 4 milyar üstüne çıkmış iyi vlla ayoll kim kime 4 milyar verir bu devirde hesaba yatırıyoruz diye bedavadan 4 milyar zaten biz yatırdıktan sonra fırladı bu dolar
Ben de kampanya düzenliyorum, 100 dolar alıp makbuzunu getirene sürpriz bir hediye vereceğimHastag'a baktım da kampanya bile düzenliyorlar.
https://twitter.com/x/status/804714809598083072
eski parayla 4 milyar 4 bin yanı4 milyar derken iphone parası olan mı yoksa milyonun üstünde olan mı 😱 her ikiside iyi bence
Bizim dolar üzerine açtığımız aile hesabından ettiğim kârın %10'u değilmiş ben de birşey sandımeski parayla 4 milyar 4 bin yanı
Acaba kalmaya devammı etse babam uzun vadeli kalsın dokunmayacam demişti ama birgün gelirde düşmeyede başlarmı @xemrexxx
dur daha yeni yatırdık biz 5 ay olmustu sanırım oan yatırdığımızın 4 milyar üstüymüş bedavadan para sen bana 4 milyar bedavadan verirmisin o bakımdan kıymetliBizim dolar üzerine açtığımız aile hesabından ettiğim kârın %10'u değilmiş ben de birşey sandım
E tamam ben de 40 milyar kar ettim diyorum nasıl anlıyorsun lafıdur daha yeni yatırdık biz 5 ay olmustu sanırım oan yatırdığımızın 4 milyar üstüymüş bedavadan para sen bana 4 milyar bedavadan verirmisin o bakımdan kıymetli
türk parasına çevirmeden dolarda kalmaya devam ederse pişman olmayız herhalde değilmi pek anlamam bu konulardanE tamam ben de 40 milyar kar ettim diyorum nasıl anlıyorsun lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?