Dört Dizi İçin Daha Tehlike Canları Çalıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu sezon büyük umutlarla yayınlanmaya başlayan dizilerin birer birer ekrana veda etmesinden sonra sırada başka dizilerinde olacağı belirtiliyor.

Öngörüler arasında, Show Tv de geçen sene iyi bir giriş yapan Suskunlar ile Ustura Kemal'in, Fox Tv'nin Esir Şehrin Gözyaşları ve KanalD'nin Veda'sının isimleri geçiyor.

Yayından kaldırılması kesinleşen diziler ise şunlar: Kötü Yol, Sultan, Evlerden Biri.

2dlki0y.jpg

Son düzenleme:
Ustura Kemal biraz zorlama olmuş, şuan için bitmesi söz konusu değil kanımca...

Suskunlar'in sosyal medya hayranlari çok, fakat sanki geçen sezona göre hafif de olsa azaldi bu takipçi sayisi..

Suskunlar Bu Sezon Son Ve Yayından Kalkmayacak :)
Ustura Kemal den İyi Bir Dizi Bulunmaz Salı Gününe
41 Dizisi de Tutmaz Zaten :)

yeni aldım haberi, kötü yol ve veda 2 yıl daha sürecekmiş, diğer bahsedilen diziler yayından kaldırılıyor ..

Sen bir Suskunlar hayrani ve izleyeni olarak bu sezon yayinlanan bölümleri nasil buluyorsun ?

Gurur Fazla Dizinin İçine Girdi
Heyecan 1-2 Volm Azaldı
Ama İlerleyen Bölümlerde Heyecan Tavan Yapacak Haberini Aldım .
Bölümler : İlk Sezon'a Göre Biraz Daha İyi Ama Karmaşık Ve Acıklı Sahneler İzleyici Kaybettiriyor .
Bu Sezon Tek Fark Planlı İşler Yapılıyor İlk Sezonda Dan Diye Her şey Bitiyordu Bunuda Sevmiyordum .

Fakat Vadi Karşısında 4 Reyting Alıyorsa Dizi Başarılıdır :)

Heyecan 1-2 Volm Azaldı
Bölümler : İlk Sezon'a Göre Biraz Daha İyi Ama Karmaşık Ve Acıklı Sahneler İzleyici Kaybettiriyor .
Bu Sezon Tek Fark Planlı İşler Yapılıyor İlk Sezonda Dan Diye Her şey Bitiyordu Bunuda Sevmiyordum .

Sence dizi bu sene bitmeli mi ?

- - - Ekleme - - -

Heyecan 1-2 Volm Azaldı

Sence dizi bu sene bitmeli mi ?

Ustura Kemal ile Suskunlar'ın kolay kolay biteceğini sanmıyorum. Özellikle sosyal medyada çok güçlü diziler.

Ustura ne bitmesi ya komik haber :D Gerisi biter ustura bitmez reytingi iyi

Show tv krize olmasaydi coktan iki diziyide bitirirdi ama şu anda bitiremez. Veda ise ocak ayini görecektir 13 Bölüm oynar yani :)

Fox Tv'nin Esir Şehrin Gözyaşları zaten Kasım sonunda bitecek.