Dönem Dizilerinden Sıkıldınız Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Ben Şahsen Evet !

Osmanlıdan sıkıldım evet.(My dışında)
İşgal dönemini hiç sevmem zaten. Seyirci de sevmiyormuş ki Son Yaz ve Veda yayından kaldırıldı.
Atlıları eğer dönem dizisi olarak kabul edersek, merakla bekliyorum onu.

Hayır, niye sıkılayım, iyi hikaye dönem dizisi konseptinde daha iyi izleniyor...

Dönem dizilerini izleme sebebim sadece gözlem yapmak. O günün koşullarını ve giyim kuşamını nasıl yansıtmış bunlara bakıyorum ama şöyle bir gerçek var dizi uzadığı zaman beni sıkıyor.

Kaliteli bi donem dizisi yapilirsa sikilma kelimesi bile insanin aklina gelmez. Emeğe gore degisken bu durum.

Muhteşem Yüzyıl gayet iyi.İlk iki sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki gayet iyiydi şuan izlemiyorum sıkıldım.Son Yaz bence güzel bir diziydi ama yayından kaldırıldı.

Muhteşem Yüzyıl gayet iyi.İlk iki sezon Öyle Bir Geçer Zaman Ki gayet iyiydi şuan izlemiyorum sıkıldım.Son Yaz bence güzel bir diziydi ama yayından kaldırıldı.

öyle bir geçer zamanki dönem dizileri içinde en başarılısı

ama dönem dizilerinin çıkışı hatırla sevgiliyle başlar bu dizi çok sevildiği için devamı gelmiştir berenin eline yüzüne dizine koluna sağlık :))

dönem dizisine göre değişir mesela kurt kanunu-kıyam gibi dizi amacıyla değil de propoganda amacıyla yanlış senaryo üzerine olursa izlenmez
hatırla sevgili de genelde tek tarAaflı gitmesine rağmen ana olayları doğruydu müzikleri-oyunculukları çok üst düzeydi ondna sonra öbgz küçük osman sayesinde tuttu gibi biraz ama o olmasa da arka sokaklar seviyesind eolurdu ilk yıl my zaten bu işin aşan dizisi hiçbir türk dizisinin elde edemediği uluslararası başarısı var:D