Cuma'ya Kalsa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Haluk Bilginer'in son dizisi. Dizinin Kanal D'de yayınlanacağı düşünülürse tutma ihtimali çok yüksek.
Umarım "Tatlı Hayat" tadında bir sitcom olur. Tatlı Hayat'ın yarısı tadında bile olsa yeter

Bu arada dizi According to Jim'in uyarlamasıymış.

İşte diziden ilk kare:

güzel bakalım insallh güzel olur demiycem haluk bilginer varsa olur.

Bu arada dizi According to Jim'in uyarlamasıymış

İsimden de anlaşıldığı üzere...Gavuristan yapımlarını ısıtıp ısıtıp yayınlamak artık rağbet görmemeli derim.Eskiden hiç değilse Dawson's Creek yerine Kavak Yelleri yazacak potansiyel vardı.Kendi özgün dizimi çekip ortalığı toza bulama vakti derim.

Uyarlamaların olması gayet normal. Dünyanın hemen her ülkesinde yapılıyor bu tip uyarlamalar. Bu dizinin Almanya'da da uyarlaması varmış mesela.
Her dizimiz uyarlama olduğunda sorun yaratır belki ama Allah'a şükür onlarca özgün dizimiz var. (Ne kadar iyiler tartışılır.)

İnşallah Adam Akıllı Bir dizi olur....

Ne kadar kötü olursa olsun izlenir, sırf Haluk Bilginer'in mükemmel oyunculuğu için.

Daha ilk bölümden öldürdük diziyi diyorlar yani.

Kanal D'nin ilk kez bu saatlerde bir dizi başlattığına şahit oluyorum.
Sanırım süresi kısa olacak diğer dizilere göre. Ondan böyle birşey yapmış olabilirler.
Umarım iyi reyting alır dizi saatine rağmen. Haluk Bilginer'i izlemek gerçekten çok keyifli...
Tatlı Hayat'ın bazı bölümlerini 10 kere izlemiş olmama rağmen hala sıkılmadan izlerim

Tutmayacağı hangi dizinin uyarlaması olduğundan belli.Ben According To Jim denen dizinin kendi ülkesinde de rating rekorları kırdığını hiç duymadım...

Evet de asla bir Lost,bir (övünmek için söylemiyorum) Gossip Girl olamamıştır.

Öyledir tabiiki; ama bu dizi de az değil hani.
Google'da bir arama yaptım. (Google.co.uk)
According to Jim için 37.900.000
Gossip Girl için 35.900.000 sonuç çıktı.
Tabiiki belirleyici değil ama azbuz bir dizi olmadığını gösterir.

co.uk. dikkat

Evet az buz değil.Belki bizde popüler olmadığından herkes bez bebek örneğindeki gibi "ben izlemiyorum" deyip çatır çatır izlemediğindendir.

izlemiyorum deyip izleyen 16+ erkekler olduğunu öğrenip insanlardan tiksinmiştim

En baba dizi House MD'dir kardeşim

Tatlı hayattaki başarıda diğer büyük oyuncuları göz ardı etmeyelim lütfen 😉

Son düzenleme: