Cuma Günlerinin Yeni Favorisi ''Karagül''!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
1muGijUHFLcmDz0VyZTntAeb.jpg

Bu konuda hem cuma günleri yayınlanmaya başlayan yeni dizi Karagül'den hemde cuma günkü dizi kısırlığından bahsedeceğim.

Öncelikle Karagül başlamadan önce cuma günleri üç dizi vardı ki onların zirve yarışı benim için bu yılki en zorlu yarışlardan birisiydi. Arka Sokaklar , Dila Hanım ve Huzur Sokağı , bu dizilerin yarışları hem bizleri hemde yapımcıları heyecanlandırıyordu. Ancak Dila Hanım ve Huzur Sokağı dizilerinin senaristleri ipin ucunu bir kaçırdılar ki ne kaçırdılar. Bir daha toparlayamadılar. Özellikle Dila Hanım dizisinin senaryosunda çok durgunluk olmaya başladı. Birde kanal diziyi bir hafta yayınlayıp öbür hafta yayınlamamaya başlayınca izleyici diziden tam soğudu. Böyle olunca iki dizide izleyici kaybetti. Ancak Arka Sokaklar hep olduğu gibi istikrarlı gidiyor.Dizi zirvede artık yalnız. Aslında eskiden de yanlızdı ama yinede bu kadar fark olmuyordu.

Her neyse gelelim asıl konumuza . Karagül dizisi başlamadan önce tutacağını biliyordum ama bu kadar iyi reyting alacağını hiç düşünmemiştim. Öncelikle kanalı tebrik etmek lazım , gün seçimi çok doğru. Özellikle Dila Hanım ve Huzur Sokağı dizileri bu kadar izleyici kaybetmişken Karagül hamlesi çok mantıklı oldu. Ben dizinin tutmasının bir diğer sbebini ise oyunculuğa bağlıyorum. Ece Uslu benim için çok başarılı bir oyuncu ve çok olmasa da reytingi olan bir oyuncu. Bu kadroya Yavuz Bingöl , Özlem Conker vb. başarılı isimlerde eklenince dizi tam iddialı oldu. Kanal fragman konusundaki ustalığını Karagül üzerinde oldukça kullandı ve dolayısıyla reytinglerde karşılığını aldı. Dizi daha 4. bölümünde rakiplerine hafife alınmayacağını kanıtladı. Ben bu dizide Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nin potansiyelini görüyorum. Kısa süre içinde zirveye çıkarsa ki bu ab grubunda olacak gibi hiç şaşırmayın.

Dila Hanım ve Huzur Sokağı dizilerine gelecek olursak senaristler kollarını sıvamalı çünkü cuma günlerinin kısa sürelide olsa fenomen olan iki dizisine bu reytingler hiç yakışmıyor.

hayret bi şey ÖZEL

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Türk dizi sektörü çok başarılı bir dizi daha kazanmış oldu.. Avşar Film'e böyle güzel bir dizi yaptıkları için teşekkürlerimi iletiyorum..

başlamadan önce boşuna yapmasınlar tutmaz demitim beni de ters köşey yaparak fox ta bile harika gidiyo büyük kanallardan birinde olsa direk zirveyi alırdı yani kanal d atv star show da olsa fox ta 1 adım dezavantaja sahip

Çok güzel bi yazı olmuş ve kesinlikle haklısın :)
Ece Uslu benim için çok başarılı bir oyuncu ve çok olmasa da reytingi olan bir oyuncu. Bu kadroya Yavuz Bingöl , Özlem Conker vb. başarılı isimlerde eklenince dizi tam iddialı oldu. 😉

Aynen bu dizi Kanal d'de olsaydı şimdiye çoktan 8 reytingi görmüştü , herkes sevmişe benziyor,yolu açık reytingi bol olsun,

Aynen bu dizi Kanal d'de olsaydı şimdiye çoktan 8 reytingi görmüştü , herkes sevmişe benziyor,yolu açık reytingi bol olsun,

Zaten ilk başlarda Kanal D'de yayınlanacaktı ama Kanal D daha sonra yayınlanmaktan vazgeçti.