Cuma akşamlarına özel müthiş bir dizi savaşı başlıyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Cuma akşamı dizi savaşları başlıyor

Bu haftadan itibaren cuma akşamları saat 20.00'de itibaren tam bir Reyting Meydan Muharebesine sahne olacak!

Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu ve Huzur Sokağı'nın reyting yarışına yarın akşam; Kayıp Şehir, Dila Hanım ve Şubat da dahil olacak.

Aynı saatlerde başlayacak bu üç yeni dizi ve yine aynı saatlerde ekrana gelecek Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu ile Huzur Sokağı, reyting pastasından en büyük dilimi almak için amansız bir mücadele verecek...

Kanal D'de yayınlanacak Kayıp Şehir dizisinde Gökçe Bahadır imzası var... Star TV'nin iddialı yapımı Dila Hanım dizisinde Erkan Petekkaya ile Hatice Şendil başrolde.. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şubat dizisinde ise Melisa Sözen, Musa Uzunlar ve Alican Yücesoy gibi usta isimler yer alıyor.

Alt alta konulduğu zaman 5 büyük kanalında en iddialı dizilerinin Cuma akşamları büyük bir rekabete tutuşacağı kesin...

atv: Huzur Sokağı
Show TV: Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu
Kanal D: Kayıp Şehir
Star TV: Dila Hanım,
Trt1 : Şubat

Bakalım bu dizi yarışında hangileri ön plana çıkacak, hangi diziler yarıştan kopacak?

şimdiden şu kalabalık sayıyı üçe indirmek mümkün cuma günü 3 tane iddialı dizi var bu dizilerden emrin yolu bitik bir dizi yakında devreden çıkar kalıyor geriye dila hanım ve kayıp şehir bunlardan dila hanım her iki grup tarafından çok sevilecek sanırım kayıp şehir ise karışık bir diziye benziyor uçurum ve suskunlar vari bir dizi olacak gibi yani ortalama 6 reytingi geçemez gibi dila hanım ise yeni bir hanımın çiftliği havası yaratabilir yayın hayatında başarılar diliyorum bu diziye..

Dila hanım tutabilir

Bencede Dila Hanım ,Hanımın Çiftliği etkisi yaratabilir zaten senaristleri ve yönetmenleri aynı birde ileriki haftalarda Esir Şehrin Gözyaşları başlayacak o diziden de iyi bir performans bekliyorum .

Cuma günleri yıllardan beri hep çekişmeye sahne oluyor çünkü ezici üstünlük sağlayan bir dizi çıkmıyor. Bu sene de büyük çekişme olacak ve adaylara baktığımda hepsi de tutacak gibi geliyor. Sadece Kayıp Şehir karmaşık gözüken bir dizi o nedenle destere'nin dediği gibi reyting anlamında çok başarılı olmayabilir. Bir de bu dizilere Hayat Devam Ediyor, Yalan Dünya ve Behzat Ç de eklenecek haftaya ve işler iyice karışacak. Reytinglerde en heyecanlı gün Cuma olacak gibi gözüküyor bu yıl da... Tabii bir de Salı yarışı olacak ki o da takip etmeye değer.

hayat devam ediyor günü değişmemişmiydi sanırım değişmişti ..

artık insanların konusu daha basit anlaşılır sukunet içeren bir diziye ihtiyacı var .. bu açıdan kayıp şehir insanlara farklı bişeyler vaad etmediği için tahminim tutmayacak gibi bu dizinin hayran kitlesi sosyal medyada çok olacaktır ama reyting açısından fazla bişey çıkmaz bu diziden ..

Kesin bir şey yok değişmediği şeklinde geldi son haberler.