'Crossbones' İptal Edildi, Dizinin 2. Sezonu Olmayacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

NBC'nin büyük umutlarla hazırlayıp, geçtiğimiz aylarda gösterime sunduğu korsan dizi 'Crossbones' zorlu prodüksiyon şartları nedeniyle kanal tarafından iptal edildi.

Yeni yılla birlikte ikinci sezonu gelmeyeceği kesinleşen dizinin başrollerinde John Malkovich, Richard Coyle ve Claire Foy gibi isimler yer alıyordu. Dr.Who'nun yaratıcısı Neil Cross'un elinden çıkan 'Crossbones', Colin Woodard'ın 'The Republic of Pirates' adlı romanından beyaz cama uyarlanmıştı.

@Forumdash

Fragmanı izleyince tutmayacağını anlamıştım, demek bizde olduğu gibi Amerika'da da tutan bir şeyin hemen çakmasını yapıyorlar.
Sanırım Black Sails ile bunun haberleri bir filan cıkmıştılar. Bu da bayaa önceden hazırlığı yapılan diziydi. Hatta bu dizinin başrolü için Huge Laurie oynacak haberleri bile cıkmıştı ki o oynasaydı kesinlikle süper bi dizi olurdu.

Ben şu John Malkovich'i beğenmedim. Çok tuhaf bi yuzu vardi

korsanlı olunca izlerim diyordumda niye iptal etmişlerki?
black sails i özledim ya ne zaman başlayacak acaba eleanor u göresim geldi
Zorlu prodüksiyon şartları nedeniyle diye tercümesini yaptım ama sen onu reyting almadığı için devam etmeyecek olarak oku.

İki kez Oscar'a aday olan ayrıca Emmy ödülüde var, bence oyunculuktan öte yapamamışlar diziyi, ben izlemedim ama bir iki yerde çakma olduğuna dair eleştiriler okumuştum.

Zorlu prodüksiyon şartları nedeniyle diye tercümesini yaptım ama sen onu reyting almadığı için devam etmeyecek olarak oku.
zaten bahanesi hazır

hiçbir zaman harbi konuşmazlar ,mesela şöyle bir açıklama yapsalar: bişey yaptık ama tutmadı gerçi bir fokada benzemiyordu neden yaptık bizde bilmiyoruz
)

Yok yok aday olsa da karakter olarak oturmamişti. Aday oldugu karakterleri kendine oturtmuştur ama bu korsan işi olaylarında pek becerikli değilmiş onu gördük
Hikaye de zayıftı ama en çok JM'ye ısınamadiğim için ilk bölümü bırakmiştim

Hayirlisi olmus ilk bolumunu begenmemistim.

Ne ara basladi ki bu 2. sezonu iptal edildi ?
) Neyse bi ara izlerim herhalde.

Diziyi beğenen yoktu, reytingleri çok düşüktü, zaten prodüksiyon maliyeti de yüksek olunca bu sonuç kaçınılmazdı.

Diziyi beğenen yoktu, reytingleri çok düşüktü, zaten prodüksiyon maliyeti de yüksek olunca bu sonuç kaçınılmazdı.
keşke bizde izleyebilseydikte beğenmeseydik izleme fırsatımız dahi olmadı, kaldırmışlar

ozan bunca dizi izliyoruz deadwood u da bir ara etkinliğe koysak olmazmı

İzleseydin @Forumdash izledi herhalde ilk birkaç bölümü.

Olur koyarız da sen izlememiş miydin zaten onu?
izlemiştim ama epey zaman oluyor tekrar izlemekte hiç bir sıkıntım olmaz muhteşemdi dizi
arkadaşlarda izlemiş olur deadwood muhteşemdir izlemeyen ben dizi izledim demesin