counter-strike

[E]Rcann...

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
0
Puanı
140
Mılyonlarca kışının oynadığı oyun.

Nerde...Hala en ücra internet cafede bile yaş ortalaması 12 olan veletlerce çatır çatır oynanır.GTA Vice City keza öyle.Ben de oynuyorum Vice City ama adam öldüreyim arabaya kız atayım falan diye değil.Yaşıyorum oyunu,soundtrack'teki efsane şarkıları dinliyorum (Self Control,99 kırmızı balon...), kendimi tatil havasına sokuyorum,anılarım aklıma geliyor,ağlayacak gibi oluyorum...ve yıllar sonra torunlarımla birlikte de oynuyor olacağıma eminim...Torunum olmazsa single oynarım...

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Oynanıyor hala her yerde ama bir türlü ısınamadığım oyundur.Tercih COD serisi [:'(]

Oynadığım tek oyun, çok seviyorum ama fazla vakit kaybettiriyor. :(

Mirage, Dust2, hastane vs. hepsi çok güzel mapler. :Z

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Nerde...Hala en ücra internet cafede bile yaş ortalaması 12 olan veletlerce çatır çatır oynanır.GTA Vice City keza öyle.Ben de oynuyorum Vice City ama adam öldüreyim arabaya kız atayım falan diye değil.Yaşıyorum oyunu,soundtrack'teki efsane şarkıları dinliyorum (Self Control,99 kırmızı balon...), kendimi tatil havasına sokuyorum,anılarım aklıma geliyor,ağlayacak gibi oluyorum...ve yıllar sonra torunlarımla birlikte de oynuyor olacağıma eminim...Torunum olmazsa single oynarım...

Yemin olsun bu yorum ben olabilirim :D 40 yilda bir olsa da hala arada GTA 5 acarim oynarim :A araba sürmesi, o müziklerle efsane oluyor.

@bazinga Neferet'in benimle bir noktada benzerligi var miydi? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
hala aradı bir girer 2-3 mm maçı atar stresimi atarım profesyonel oynadığım dönemlere geri dönemem elbette ama hala bir yerde yatıyor csgo aşkı

Yemin olsun bu yorum ben olabilirim :D 40 yilda bir olsa da hala arada GTA 5 acarim oynarim :A araba sürmesi, o müziklerle efsane oluyor.

@bazinga Neferet'in benimle bir noktada benzerligi var miydi? :A
Bu noktada varmış demek ki ama başka benzerlik yoktu bence. :A