Cougar Town 6. Sezonuyla Final Yapacak!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399844924.jpg

Yayın hayatına 2009 yılında ABC'de başlayan, daha sonra ABC düşük reytingler nedeniyle iptaline karar verince TBS'e taşınan Cougar Town'da yolun sonu gözüktü.

Kanaldan yapılan açıklamayla dizinin sevenlerine bir iyi bir de kötü haber verildi.

İyi habere göre dizinin 6. sezonu olacak ve gelecek sezon yayınlanacak, kötü haber ise bu sezon son sezonu olacak.

Friends dizisiyle yıldızı parlayan Courteney Cox'un başrolünde yer aldığı Cougar Town 13 bölümlük altıncı sezonuyla ekranlara veda edecek...

Believe'i de umarım bi kanal sahiplenir:(

Takip etmiyorum ama sevenlerine hayırlı olsun(sonunda bir dizi için bende böyle dedim :oley:)

Believe'i de umarım bi kanal sahiplenir:(

Takip etmiyorum ama sevenlerine hayırlı olsun(sonunda bir dizi için bende böyle dedim :oley:)
Believe'i sahiplenen çıkmaz hiç ümitlenme. :):)

Sahiplenme için sıkı fan kitlesi gerekiyor. Bir de genellikle birkaç sezonu doldurmuş diziler oluyor. Bu dizi de üçüncü sezonundan sonra başka kanala geçti. :)

Bu sene iptal olanlardan bence sadece Community'i sahiplenen çıkabilir. :)

Believe'i sahiplenen çıkmaz hiç ümitlenme. :):)

Sahiplenme için sıkı fan kitlesi gerekiyor. Bir de genellikle birkaç sezonu doldurmuş diziler oluyor. Bu dizi de üçüncü sezonundan sonra başka kanala geçti. :)

Bu sene iptal olanlardan bence sadece Community'i sahiplenen çıkabilir. :)
Bilmiyorum bu sene tek üzüldüğüm Believe oldu:( inş sahiplenen olur:X Comm. Yazın bakıcam umarım severim:)