cookiesin romantik projesi geri gönüyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
biliyorsunuz sır bodrum tv nin eski adı taksim tv de yayınlanmıştı ama ramazandan dolayı yayından kaldırılmıştı şimdi bodrum tv de sır tekrar başlıyor sır haziranda bodrum tv de

Yalniz ben eskisi kadar ilgi goreceginden emin degilim.O yuzden bu srzonda 4 bolum olacak @pompy

ben eminim ilgi görceğine ingilizce yaz yeter bence başlığı çünkü en son ben onun reklamını yaptım süprizlerde

gerekirse birdaha yaparız gözlemcide yapar

@cookies

@gözlemci

@kvp-medya sen yardım edermisin hem gözlemci bir şekilde reklamını yapar benim mentionuma bakmıyorlarda bu benim için önemli

@Harunnn60

Son düzenleme:
@kvp-medya Kara dogumgununun etiketlendirilmesini yapicak.Ama bunu da yapabilir tabi isterse.

@Çiğdem- insallah iyi gider Bide o sahneler azalcak ama olacak.Bu Kara Dogumgunu gibi dram degilki yani bu Romantik-dram dizi :)

@kvp-medya Kara dogumgununun etiketlendirilmesini yapicak.Ama bunu da yapabilir tabi isterse.
kara doğumgününü yaparım ama bunu yapamam

ben eminim ilgi görceğine ingilizce yaz yeter bence başlığı çünkü en son ben onun reklamını yaptım süprizlerde

gerekirse birdaha yaparız gözlemcide yapar

@cookies

@gözlemci

@kvp-medya sen yardım edermisin hem gözlemci bir şekilde reklamını yapar benim mentionuma bakmıyorlarda bu benim için önemli

@Harunnn60
şimdilik etiketliyorum ama bölümlerde yazın olcaksa bide fazla giremem

@destere @Harunnn60