Dünya üzerinde bir futbolcuya 700.000.000 Euro bayılacak hiçbir kulüp bulamazsın700.000.000 Euro bayılacağız adama, mutlaka kazandırmalı bütün kupaları bize.Temizinden 4 yıl oynasa domine ederiz gezegeni.
Dünya üzerinde bir futbolcuya 700.000.000 Euro bayılacak hiçbir kulüp bulamazsın700.000.000 Euro bayılacağız adama, mutlaka kazandırmalı bütün kupaları bize.Temizinden 4 yıl oynasa domine ederiz gezegeni.
Arap sermayesi tokadı yemeye doymadı ama fanları hala kazanabilecekleri konusunda umutlular Şerlok beyciğimUtku beyciğim yine haklı, gerekli füzeyi de göndermiş Arap sermayesi cephesine.@DarkLegenD
Bu arada kahreden haberi de bırakalım şuraya... @MEnes
https://twitter.com/x/status/1301286977053044737
Yuvarlama yaparsak "Lionel Messi isimli futbolcu 700.000.000 Euro etmez." dedin resmen... @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock linç edin bu adamı!Dünya üzerinde bir futbolcuya 700.000.000 Euro bayılacak hiçbir kulüp bulamazsınTamam bu Araplar para saçmayı sever ama o kadar da değil
Etmez tabi kiYuvarlama yaparsak "Lionel Messi isimli futbolcu 700.000.000 Euro etmez." dedin resmen... @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock linç edin bu adamı!
İmkansız...
Aaah ah kaotik Barca'da devam edecek demek Kralım... Böyle bir karakter işte adam 20 yıllık kulübünden olaylı ayrılmayı göze alamıyor... Ben böyle bir vefa görmedim... Aptal ama inanılmaz bir vefaya sahip...Utku beyciğim yine haklı, gerekli füzeyi de göndermiş Arap sermayesi cephesine.@DarkLegenD
Bu arada kahreden haberi de bırakalım şuraya... @MEnes
https://twitter.com/x/status/1301286977053044737
O leş arkadaşa ben diyecek bir şey bulamıyorum...Yuvarlama yaparsak "Lionel Messi isimli futbolcu 700.000.000 Euro etmez." dedin resmen... @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock linç edin bu adamı!
Arap sermayesi tokadı yemeye doymadı ama fanları hala kazanabilecekleri konusunda umutlular Şerlok beyciğim
Ohh iyi iyi bir senesi daha heba olsun Messi'nin Barca'da
Yuvarlama yaparsak "Lionel Messi isimli futbolcu 700.000.000 Euro etmez." dedin resmen... @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock linç edin bu adamı!
Aaah ah kaotik Barca'da devam edecek demek Kralım... Böyle bir karakter işte adam 20 yıllık kulübünden olaylı ayrılmayı göze alamıyor... Ben böyle bir vefa görmedim... Aptal ama inanılmaz bir vefaya sahip...
Doğru doğru bu sene gerçekten gidecekti ama önceki 5 senede gitmediği için, kariyerini kendi elleriyle baltaladığı için bence diyebiliriz...Aslında bu sene gerçekten gidecekti adaşım, bu yüzden aptal dememiz doğru olmaz sanki.Barcelona kulüp başkanı (adını anmak istemiyorum artık o şahsın...) ve çok sevgili La Liga yönetimi önüne 700.000.000 Euro maddesini koyunca, doğal olarak gidemedi.
Benim haklı olmadığım bir zaman var mı sanki Şerlok beyciğim, tabi ki haklıyımMessi'yi çok severim ancak hiçbir futbolcu 700.000.000 Euro etmez, en azından şu an.Utku beyciğim özünde yine haklı diyebiliriz.
Zaten Arap sermayesi, petrol zengini City bile o parayı veremediyse kimsecikler veremez.
@Sherlock yoldaşımız neden bu kadar kibirliBenim haklı olmadığım bir zaman var mı sanki Şerlok beyciğim, tabi ki haklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?