Colony 2.Sezon Onayını Aldı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Colony 2.Sezon Onayını Aldı!

Amerika'da yayın yapan USA kanalından 2016'nın ilk iddialı dizilerinden Colony 2.sezon onayını aldı.

Bir döneme damgasını vuran iki dizi Lost ve Prison Break'in yıldızları Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies'i buluşturan dizi kanalın en çok izlenen 3.dizisi olunca şimdiden onayını erken almış oldu.

2.sezon 10 yada 13 bölüm sürecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Güzel haber.

2.sezon için herkesin isteği uzaylı görmek. Piyasada uzaylı dizisi yok zaten. Eee haliyle rakibinde yok bu anlama o yüzden göstersinler baya. Gerçi daha 1.sezon bitmedi ben göreceğimizi düşünüyorum.

onay almasına çok sevindim valla ilk bölümler olmasına rağmen çok sevdim diziyi

@sürgünüm çok şanslı ben bir diziye başladığımda bir türlü dizinin yeni sezon onayı gelmiyor sürgünüm ün dizileri patır patır onay alıyor ne iştir anlamadım

İzle devam et.
Tabi birşeyler diyecektim ama bazen olmadık yerde seviyorsun bazı şeyleri o yüzden devam et yani. Ama üst düzey bir iş bekleme diziden..

devam edemedim aynı şekilde bilions dada ilk bölümü izleyip durdum
hiç devam etme isteği yok

devam edemedim aynı şekilde bilions dada ilk bölümü izleyip durdum
hiç devam etme isteği yok
Ben diziyi sevdim gerçekten olmuş ama biraz daha heyecan katmaları lazım. Yoksa dizi kaliteli kesinlikle. Oyuncular filan iyi. Hani bir yemek yaparsın ya tadı iyidir ama hani yerken tuzu az gelir sonra kendin eklersin bu dizide öyle işte. O tuzu da 2.sezon eklerler artık yada sezon sonuna doğru.

Bizi yalnız bırakma devam et zaten 10 bölüm sürecek çok uygun senin için.
🙄

tuzu nasıl ekleyelim yemekte malzeme eksik sırf tuzla olsa bende zahmete girmeden boca ederdim billur paketini
ama hanı adana dürüm yaparsın da dürümün içinde adana yerine safi soğan çıkar öyle bir durum sözkonusu burda

Diziyi izlemeyi düşünüyordum zaten o yüzden 2.sezon onayı alması iyi olmuş..sanırım yazın izliyeceğim diziyi bu yoğunlukta fırsatım olsaydı şimdi izlemek isterdim ama büyük ihtimal yaza kalacak

Yinede sezon onayı alması iyi olmuş

Nasıl o karara vardın.

Aman izleme o zaman sonra eleştiri filan yaparsın.

birde işin o kısmı var

bazı üyeler çok hassas sevdikleri diziye kusur bulununca moralleri bozuluyor küsüyorlar falan
şimdi hiç yoktan milleti küstürmeyelim ben en sevdiğim dizide bile hata bulursam pat söylerim saklamam ama tüm arkadaşların işine gelmiyor bu durum

Sende laf söylettirmiyordun bir ara şimdi şey yapma yani.
Geçmiş mesajların ortada.

Prision Break'ı izlersin ama.