Coldplay - HYMN For the Weekend (Klip)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,384
Puanı
1,061

A Head for of dreams albümünde yer alan ve albümün 2. teklisi olan şarkının klibi 29 Ocak 2016'da yayınlandı. Hindistan temalı klibi olan şarkıda Coldplay'a Beyoncé eşlik ediyor.

Son düzenleme:
SEN ÇAĞIRMADAN GELDİM @sokak sanati

Abartmayalim ama güzel iste

tayloru pek sevmiyorum hele son zamanda hep ortalık ona kaldı beyonceyi severim diyorum
.A

Bakışları gözleri dudağında ki ruj dekoltesi elbisesinin renk uyumu saçları her şey tam bir mitolojik tanrıça.
Normalde sevmem bu kadını ama burada abartalım bence.
Ben sarki icin abartmayalim dedim Beyonce yi istedigin kadar abartabilirsin sorun yok

Nee klip mi gelmiş dur izleyeyim hemen

Pardon yanlış anons yeni klip sanmıştım, bunu taa kaç ay öncesinden izledim

Bunun konusu yeni mi açılıyor ya sokak sanati olmasa açacak yok. Efsane şarkı Bey süper söylüyor. Klip idare eder.

Tam bir melun hareketi hem etiket yok hem de remixi ekle köşeye bucağa dediğim halde yine yok
@sokak sanati

Bu şarkının remixi bir efsanedir. Konuya eklemediği icin kınıyorum. Dinleyin efendim siz

Bunun konusu yeni mi açılıyor ya sokak sanati olmasa açacak yok. Efsane şarkı Bey süper söylüyor. Klip idare eder.

Aynen ben yine kalite ile buluşturma adresiyim.
Klipte çok sağlam şarkıda. Beyonce'nin sesi zaten efsane klipteki halleri daha bir muhteşem.

Tam bir melun hareketi hem etiket yok hem de remixi ekle köşeye bucağa dediğim halde yine yok
@sokak sanati

Bu şarkının remixi bir efsanedir. Konuya eklemediği icin kınıyorum. Dinleyin efendim siz

Sen takiptesin zaten diye etiketlemesi sanırım.
Remix kesinlikle çok kötü hiç bir şekilde duyguya sokmuyor.

son zamanda paylaştığın tuhaf şarkılardan en iyisi vlla cnm

Hepsi dönemin en popi ve kaliteli şarkıları. Sen sevmiyorsan yaştan dolayıdır. Artık 30'a merdiven dayadım biz gibi 20'liklerin şarkıları seni aşar.