Coldplay - HYMN For the Weekend (Klip)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
57,101
Puanı
1,061
2016-01-30_13-44-29.jpg

A Head for of dreams albümünde yer alan ve albümün 2. teklisi olan şarkının klibi 29 Ocak 2016'da yayınlandı. Hindistan temalı klibi olan şarkıda Coldplay'a Beyoncé eşlik ediyor.

Son düzenleme:
Güzel kelimesi az bu şarkı için resmen efsane efsane.:Z Beyonce tam mitolojik tanrıça gibi bak bak doymuyor insan dimi @destere :A

Tay ne alaka.s.s Kadın çok ateşli ve cool bence kıskançlıktan çatlarsın. destere konuya geli şimdi zaten.:F
tayloru pek sevmiyorum hele son zamanda hep ortalık ona kaldı beyonceyi severim diyorum :A .A :A

Bakışları gözleri dudağında ki ruj dekoltesi elbisesinin renk uyumu saçları her şey tam bir mitolojik tanrıça.:bhr: Normalde sevmem bu kadını ama burada abartalım bence.:Z
Ben sarki icin abartmayalim dedim Beyonce yi istedigin kadar abartabilirsin sorun yok :A

Nee klip mi gelmiş dur izleyeyim hemen :D

Pardon yanlış anons yeni klip sanmıştım, bunu taa kaç ay öncesinden izledim :A

Bunun konusu yeni mi açılıyor ya sokak sanati olmasa açacak yok. Efsane şarkı Bey süper söylüyor. Klip idare eder. :D

Tam bir melun hareketi hem etiket yok hem de remixi ekle köşeye bucağa dediğim halde yine yok :T: @sokak sanati

Bu şarkının remixi bir efsanedir. Konuya eklemediği icin kınıyorum. Dinleyin efendim siz:Z

Bunun konusu yeni mi açılıyor ya sokak sanati olmasa açacak yok. Efsane şarkı Bey süper söylüyor. Klip idare eder. :D

Aynen ben yine kalite ile buluşturma adresiyim.:A Klipte çok sağlam şarkıda. Beyonce'nin sesi zaten efsane klipteki halleri daha bir muhteşem.:D

Tam bir melun hareketi hem etiket yok hem de remixi ekle köşeye bucağa dediğim halde yine yok :T: @sokak sanati

Bu şarkının remixi bir efsanedir. Konuya eklemediği icin kınıyorum. Dinleyin efendim siz:Z

Sen takiptesin zaten diye etiketlemesi sanırım.:( Remix kesinlikle çok kötü hiç bir şekilde duyguya sokmuyor.:(

son zamanda paylaştığın tuhaf şarkılardan en iyisi vlla cnm :A :A :A

Hepsi dönemin en popi ve kaliteli şarkıları. Sen sevmiyorsan yaştan dolayıdır. Artık 30'a merdiven dayadım biz gibi 20'liklerin şarkıları seni aşar.:A