Coca-Cola Reklamı, Sıla'yı Hastanelik Etti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,522
Puanı
1,061
thumbnail_1431119646.jpg

Yaptığı şarkılarla herkesin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla'dan hayranlarını üzen bir haber geldi!

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde sevilen şarkıcının Özcan Deniz ile oynadığı Coca-Cola reklamı yayınlanmaya başlamıştı. Sosyal medyayı sallayan, ama pek iyi eleştiriler alamayan reklam, Sıla'yı hastanelik etti.

Gelen yorumlara daha fazla dayanamayıp stres yaşamaya başlayan, bu yüzden de hastalanıp hastaneye kaldırılan güzel sanatçı, tam üç gündür tedavi görüyor.

Biz de FavoriForumum ailesi olarak Sıla'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Uydurma haberdir bence. Tesadüf falandır en fazla. :D (Konuyu açan arkadaşa demiyorum tabii sabah televizyonda da gördüm aynı haberi. :D)

Sıla bence çekimler sırasında bol bol cocola içtiği için hastanelik olmuştur. ))) bünye kabul etmedi demek. Biliyorsunuz vücut yarın litre kolayı anca vücutta temizliyor bundan fazlası karaciğere büyük tahribat yapıyor

Bu reklamı beğenen tek ben miyim? :X Normal de Sıla'yı hep eleştiren ben bu reklamda baya sevdim yani. Üstündeki kırmızı çok yakışmış.:X :X

Haber doğru köşe yazıları bile çıkıyor bununla ilgili.