CNN Türk'te Canlı Yayın Rezaleti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
CNN Türk'de canlı yayına katılan Aslı Aydıntaşbaş'ın başına gelen olay büyük bir rezalete neden oldu.

Programa omuz dekolteli bir kıyafetle gelen köşe yazarının kıyafetine tahrik olduklarını söyleyen kişiler twitterdan tepki gösterdi.Bunun üzerine CNN Türk ekibi reklam arasında Aslı Aydıntaşbaş'a hırka giydirdi.

@destere @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @dizi kolik @mrt-06 @yatutarsa @denizz19 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @KayıpSehir @cookies @sokak sanati @beyazsoy @OzaN @BesaleT @primavera

Yazık yani ne denebilir ki? Tahrik olunacak konu omuz değilken...

Bu ne ya? Resmen rezalet o tweetleri ciddiye alan CNN Türk ekibine de yazık...

Üsülmüştür ya )) uydurma bir haber daha. Kesin şeriat getiren çıkmıştır bu haberle))) tam troll haberi

CNN Türk'de canlı yayına katılan Aslı Aydıntaşbaş'ın başına gelen olay büyük bir rezalete neden oldu.

Programa omuz dekolteli bir kıyafetle gelen köşe yazarının kıyafetine tahrik olduklarını söyleyen kişiler twitterdan tepki gösterdi.Bunun üzerine CNN Türk ekibi reklam arasında Aslı Aydıntaşbaş'a hırka giydirdi.

@destere @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @dizi kolik @mrt-06 @yatutarsa @denizz19 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @KayıpSehir @cookies @sokak sanati @beyazsoy @OzaN @BesaleT @primavera
çokk pardon ama çüşş artıkk yanııı bundanda tahrik olanlar varsa eğer birşey diyemicem:kiki:
türkiyede olan birşeyede aslında şaşırmamak lazım saç'tan bile tahrik olanların ve bu yüzden saçını bile kapatmalarını savunanların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz saçtan tahrik olan herşeyden olur omuzdanda olur normal yanı :ppp:

Üsülmüştür ya )) uydurma bir haber daha. Kesin şeriat getiren çıkmıştır bu haberle))) tam troll haberi
kadın zaten esadcıymış sen çok seversin:)))

çokk pardon ama çüşş artıkk yanııı bundanda tahrik olanlar varsa eğer birşey diyemicem:kiki:
türkiyede olan birşeyede aslında şaşırmamak lazım saç'tan bile tahrik olanların ve bu yüzden saçını bile kapatmalarını savunanların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz saçtan tahrik olan herşeyden olur omuzdanda olur normal yanı :ppp:
ben bu haberden sonra @destere hak verdim bundan tahrik olan varsa kim bili destere aşk-ı memnu izlerken neler yaşamıştır :))))

kadın zaten esadcıymış sen çok seversin:)))
Ya bu kadın ve diğer bir çok kadın yorumcu daha dekolteli çıkıyor. Haber spikerlerin çoğu dekolteli. Başka siteden alınmasa kesin sen uydurmussun derim)) ayrica mesut yarim cnnturkteki programına aşırı dekolteli sanatçılar katılıyor cnnturk onları giydirsin)))))

Ya bu kadın ve diğer bir çok kadın yorumcu daha dekolteli çıkıyor. Haber spikerlerin çoğu dekolteli. Başka siteden alınmasa kesin sen uydurmussun derim)) ayrica mesut yarim cnnturkteki programına aşırı dekolteli sanatçılar katılıyor cnnturk onları giydirsin)))))
ben bilmem haberi ben yapmadım :))

"Canlı yayında rezalet" denince ben de sandım ki canlı yayında birisi çıkıp küfür falan etti. :D

İnsanların o kadarcık şeyden tahrik olması ayrı saçma, kanalın da ciddiye alması ayrı saçma olmuş. Hakikaten abartı bir durum.

Üşümüşte olabilir kaldıki Türkiyede tvlere çıkıp kıçını açanlarada twit geliyor ama kapanan görmedim uydurma gibi geldi

bu haber nasıl bir zihniyetten çıkmış merak konusu, kadın üşüyüp ondan giymiştir

iyi ki omuz dekoltesi vermiş yoksa başka bir dekolte verseydi kanalın toplanırlardı ... çok yazık hala bu düşüncede insanlar olması ....

Oha kardeş başınızı kapatın diye kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim de geçmiyor mu sen ne diyon ya ?

Çok saçma bir şey olmuş, üstüne daha da fazla bir şey denilemez. Bu ülkenin hali böyle gitmeye devam ederse daha çok işimiz var...

Oha kardeş başınızı kapatın diye kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim de geçmiyor mu sen ne diyon ya ?
ben onu demiyorumki saçtan bile tahrik olanlar için söylüyorum bildiğin kıldan bile tahrik olanlar var bizim ülkemizde bu habere şaşırmadım yanı ayol omuzun nesinden tahrik oluyorlar ama o kadında hiç gurur yokmuş ben olsa ne omuzumu örtücem yayını brakır giderdim vlla hiç düşünmeden 🙄🙄🙄