CNBC-e Yeniden mi Açılıyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,417
Reaksiyon puanı
64,095
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
78a787a1cdb28040bbddc8451b285481ed6ea58c.jpeg


Türkiye'nin ilk ekonomi kanalı olarak yayın hayatına başlayan, yayınladığı yabancı dizi ve filmlerle de geniş bir izleyici kitlesi kazanan CNBC-e geri mi dönüyor?

Kanalın eski Genel Yayın Yönetmeni Dr. Artunç Kocabalkan, kendi YouTube kanalında yayınladığı videoda kanalın Türkiye'ye geri dönme ihtimalinin olduğunu duyurdu. 2021'den bu yana çalışmaların devam ettiği ve kanal yetkililerinin, şubat ayında resmi anlaşmaların yapılarak imzaların atılması için Türkiye'ye geleceği bilgisi verilirken şu ifadeler kullanıldı:
"Türkiye'ye gelecek diyorum çünkü ya bizimle ya da başka biriyle CNBC-e Türkiye'de olacak. Mayıs ayı itibariyle de yayına başlama ihtimali var. Bu konuda gösterdiğimiz çaba inşallah bir noktaya ulaşacak. Sizler hep, Türkiye'de şu anda finansal piyasaları, ekonomiyi ve pek çok gelişmeyi anlatmak açısından bizim sesimize ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Bizim de size ihtiyacımız var. Tükiye'de doğruların konuşulması çok önemli. Bu noktada mayısa kadar da gerekeni yapacağız ve pek çok yorumcuyla karşınızda olacağız."

Doğuş Yayın Grubu ve NBC Universal ortaklığıyla hayata geçen kanal, 16 Ekim 2000'den 6 Kasım 2015'e kadar yayın yaptıktan sonra TLC'ye dönüşmüştü.
 
  • Harika
Reactions: Gizmen
Yabancı dizi yayınlamazlar bence, şimdi tüm yabancı dizilerde LGBT içerikleri var. RTÜK'ten dolayı sıkıntı olur. Ekonomi üzerine olur direkt.
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kanallar pat pat kapanırken TLC veya DMax yerine gelir, ayrı olarak açılacağını sanmıyorum.
 
Çok sevindim dönecek olmasına umarım eski yayını gibi diziler olur
 
yabancı diziler dıjıtal platformlarda var.boşuna açılır
 
Ülkede ki sansür dayatmasından dolayı sadece ekonomi üzerine dönebilirler ama ordada istenilen rakamları açıklamak kaydıyla.....

Ben olsam uğramam.
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam