CNBC-e Kanalı Satılıyor mu?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Doğuş yayın grubuna ait kanallardan biri olan ve yayınladığı yabancı dizi ve filmlerle de oldukça sevilen kanallardan biri olan CNBC-e'nin satılacağı yönünde haberler gelmeye başladı.

Star gazetesinde görev alan Tv yazarlarından olan Asabi Adam'ın köşesine taşıdığı habere göre kesinlik olmasa da satılma konusunun da ihtimaller arasında olduğunu söyledi.

Bakalım CNBC-e satılacak mı?

thumbnail_1407787143.jpg

Doğuş Star'ı da elden çıkarır yakında. Medyadan çekileceği haberleri vardı. :)

Star'ı alacağinadoğuş CNBC-e' yi elden geçirseydi(b) Güzelim kanal gidiyor :T:

Ekonomi kanalı olarak devam etmesin. CNBC-e gündüz yayınında araya yabancı güzel diziler sıkıştırsın akşamları içinde Türk formatı bişeyler yapsın :(

Satılacağını sanmıyorum. :)

Adı değişsin, eskisi gibi NBC olsun. :X 1 yıldır felan hiç açmadım, ne var ne yok diye dahi bakmadım. Yayın akışına bir el atmalı. Sadece yabancı dizi değil aynı zamanda kaliteli filmlerde yayınlamalı (Özellikle haftasonu). Elinde Star TV var, orada bu kanalın reklamını pekala yapabilir. Kanal D bir ara CNN'in reklamını çok iyi yapmıştı, izlenme oranları eskiye göre iyileşmişti. CNBC-e çok sessiz kalıyor, gündüzde akşama kadar neredeyse ekonomi programları yayınlandığı için doğal olarak daha da geri planda. Ama ben satılacağını sanmam, satılırsa da ucuza gider. :)

Doguş medyadan çekilecek, ne oyle alişan starda program yapsin diye arandilar, karşinda turkiyenin ilk 3 zenginden biri var.
NOTE: Cnbce izleyen kitle rtuk+net derken yok oldu, ama kaliteli kanal o ayri.

Doğuş Yayın Grubu önemli bir şey kaybetmiyecektir.Satılırsa bir şey olmaz.

ben d-smartın dizi kanallarından izleyebiliyorum yabancı dizileri ama cnbc kanalında d-smartı olmayanlarda yabancı dizileri takip edebiliyordu satılmamalı bence şuankı formatta devam etmeliler diye düşünüyorum 🙂🙂

İzlemek isteyen internetten de izliyor ama tabi televizyonun keyfini vermiyor.:D İnşallah yabancı dizilere bir şey olmaz.:) Kanal çok değişmez.:)