Clean Bandit - Solo feat. Demi Lovato| Yeni Klip

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
500x500.jpg

Son yıllarda çıkardıkları ortak çalişmalarla başarılarını kanıtlayan Clean Bandir grubu yeni hitini geçtiğimiz gün duyurmuş ve yeni klibini yayınlamişti. Clean Bandit ve Demi Lovato'nun ortak çalişması olan şarkının adı "Solo"

İşte O Klip

Not:* * * Epilepsi hastalıgı olan izleyici için uygun değildir.

Şarkı çok güzel olmuş yine... Şarkıyı ilk audio dinlerken hiç bu anlamda dinlememiştim :A Klip fena halde ters köşe yapti bende:A ve bu anlamda daha da sevdim :F:F

Bu konuna etiketsiz geldim :A Klibi izlemeyecem. Müziği dinlerken yorum yazıyorum şuan ve beğendim :Z Severim bu tarz hareketli yabancı şarkıları.

Sözleride çabuk dile dolanıyor :A
@Forumdash

Aynen nakarat kısmı çok güzel olmuş :X Klibi neden izlemiyorsun :X Asıl olay klipte:A
Koca not bırakmışsın altına, gece gece izlemek sakıncalı olabilir diye cekindim :F uykumu kaçırmasın korkunçsa. Yarın bakarım :A

Koca not bırakmışsın altına, gece gece izlemek sakıncalı olabilir diye cekindim :F uykumu kaçırmasın korkunçsa. Yarın bakarım :A
Epilepsin filan yoksa bişey olmaz :X (videoda uyarı notu vardı o yuzden bende eklim dedim) Korkunçluk bişey yok. Aksine klibin sonunda çok tatlı bişey oluyor:A

Yaa çok mu kilo almiş napmiş. Sadece suratı var. Suratı da Seda Sayan gibi filtre kullanmış inceltme kullanmışlar:( Album kapaği bi tarzda bekliyordum Demi'yi...
Tabiki daha bir başka olmalıydı ama daima bir şekilde Demi kendini izleyiciye sevdiriyor aslında,çok fazla kilo aldığını sanmıyorum bazen kilolu bazende zayıf çıkıyor kliplerde:D

Tabiki daha bir başka olmalıydı ama daima bir şekilde Demi kendini izleyiciye sevdiriyor aslında,çok fazla kilo aldığını sanmıyorum bazen kilolu bazende zayıf çıkıyor kliplerde:D
Yüzü güzel tabi :X Ama çok kilolu beni rahatsız ediyor :X Gerçi ilk çıkış yıllarında da kiloluydu:X