ay dur @Çiğdem- in leonu yunanistana iteliyoruz şu anAma O3 normalin üstünde fiyat veriyor, Arap desteği var keza Endemol deAy Yapım sektör normallerinde ücret veriyor O3 ile başa çıkamaz zaten haksız rekabet var..
ay dur @Çiğdem- in leonu yunanistana iteliyoruz şu anAma O3 normalin üstünde fiyat veriyor, Arap desteği var keza Endemol deAy Yapım sektör normallerinde ücret veriyor O3 ile başa çıkamaz zaten haksız rekabet var..
22:00 kadar izledim babam maç açtı gerisine sonra bakıcam tam zamanında bırakmısım anlattığına göreay dur @Çiğdem- in leonu yunanistana iteliyoruz şu an
Fatih yine tutmayınca paşa paşa dönecekKenan maalesef ki gerçek bizin Ay Yapım koluna ihanet etti artık destek vermeyeceğiz.Meryem'e sen gıcık ol diye takılıyorum.
meryoşu boşverde ben beroşu merak ediyorum hanı woman dizisinin uyarlamasında oynayacaktı hiç bir gelişme yokmu
Fatih yine tutmayınca paşa paşa dönecek
koreden araklama diziler uzmanı faruk oluyor ona soralımmeryoşu boşverde ben beroşu merak ediyorum hanı woman dizisinin uyarlamasında oynayacaktı hiç bir gelişme yokmu
zaten işe yarar şeylerden haberin olmaz hiçbir zamankoreden araklama diziler uzmanı faruk oluyor ona soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?