//////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////
Herkese iyi akşamlar ben sunucunuz Enis Kartal hepiniz ekranlarınıza hoş geldiniz!
Bu Akşam Sezon Finali yayınımız var ve Canlı olacaktır .Hemen yayınıma başlıyorum sizleri de daha fazla bekletmiyorum....
Şimdi Tüm Zamanların en iyi Romantik Filmlerini ekranalrınıza getiriceğiz ;
1. İlk Aşk, İlk Dans (Dirty Dancing)
2. Sil Baştan (Eternal Sunshine Of The Spotless Mind)
3. Kırmızı Değirmen (Moulin Rouge )
4. Gün Doğmadan (Before Sunrise)
5. Not Defteri (The Notebook)
Bu filmleri istisnasız izleyebilirsiniz hepsi birbirinden romantikdir....
Şimdi sırada En iyi Animasyon Filmlerinde hemen ekranınıza aktarıyorum görüntüleri;
Fantastic Mr. Fox / 2009
Dr. Seuss' Horton Hears a Who! / 2008
Kung Fu Panda / 2008
The Lion King / 1994
Happy Feet / 2006
Toy Story / 1995
Finding Nemo / 2003
Bu Filmler istisnasız en iyi animasyon filmleridir gönlünüz rahat olsun sadece arkanıza yaslanıp izleyin...
Şimdi sırada isteklerinizi ve sorularınızı alacağım hemen bana ulaşın ve ilk 3 kişinin dilediği filmle ilgili bütün araştırmasını yayınlayalım,diğerlerininde sorularını cevaplıyım isteklerini yerine getiriceğiz....
Herkese iyi akşamlar ben sunucunuz Enis Kartal hepiniz ekranlarınıza hoş geldiniz!
Bu Akşam Sezon Finali yayınımız var ve Canlı olacaktır .Hemen yayınıma başlıyorum sizleri de daha fazla bekletmiyorum....
Şimdi Tüm Zamanların en iyi Romantik Filmlerini ekranalrınıza getiriceğiz ;
1. İlk Aşk, İlk Dans (Dirty Dancing)
2. Sil Baştan (Eternal Sunshine Of The Spotless Mind)
3. Kırmızı Değirmen (Moulin Rouge )
4. Gün Doğmadan (Before Sunrise)
5. Not Defteri (The Notebook)
Bu filmleri istisnasız izleyebilirsiniz hepsi birbirinden romantikdir....
Şimdi sırada En iyi Animasyon Filmlerinde hemen ekranınıza aktarıyorum görüntüleri;
Fantastic Mr. Fox / 2009
Dr. Seuss' Horton Hears a Who! / 2008
Kung Fu Panda / 2008
The Lion King / 1994
Happy Feet / 2006
Toy Story / 1995
Finding Nemo / 2003
Bu Filmler istisnasız en iyi animasyon filmleridir gönlünüz rahat olsun sadece arkanıza yaslanıp izleyin...
Şimdi sırada isteklerinizi ve sorularınızı alacağım hemen bana ulaşın ve ilk 3 kişinin dilediği filmle ilgili bütün araştırmasını yayınlayalım,diğerlerininde sorularını cevaplıyım isteklerini yerine getiriceğiz....