Cinemografi-Yeni Bölüm 24 Mayıs

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////

Herkese iyi akşamlar ben sunucunuz Enis Kartal hepiniz ekranlarınıza hoş geldiniz!
Hemen yayınıma başlıyorum sizleri de daha fazla bekletmiyorum....

2013 ün en iyi aksiyon filmleri işte detayları şimdi ekranda;
Dünyalar Savaşı Z word
Yönetmen: Marc Foster
Oyuncular: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz
IMDB Puanı: 7.2
İlk kez 1932 yılında Victor Halper’in yönettiği “White Zombi” filmiyle dünya sinemasında yerini alan zombi furyasının en son temsilcisi olan World War; Birleşmiş Milletler çalışanı olan 2 çocuk babası Gerry Lane’in Zombi salgınını durdurma ve dünyayı kurtarma çabasını konu almaktadır. Zombilerle insanların sıra dışı savaşını oldukça başarılı görsel efektlerle perdeye yansıtan World War Z’i , Zombi filmlerini severek izleyenlerdenseniz kesinlikle kaçırmamanızı öneriyoruz.
Zor Ölüm: Ölmek Için Güzel Bir Gün (A Good Day to Die Hard)

Yönetmen: John Moore
Oyuncular: Bruce Willis , Jai Courtney , Sebastian Koch
IMDB Puanı: 5.3
Zor Ölüm serisinin devam filmi olan Ölmek İçin Güzel Bir Gün, John McClane’in asi oğlu Jack’e yardım etmek için Rusya’ya gitmesiyle başlayan olayları konu almaktadır. Sürpriz bir şekilde Jack’in CIA’de çalıştığını öğrenmesiyle birlikte kendini oğluyla birlikte yeraltı güçlerine karşı amansız bir savaşta bulur. Tipik Amerikan aksiyon filmi özelliklerini taşıyan Zor Ölüm, konusundan çok görsel efektleriyle dikkat çekiyor.

Hızlı ve Öfkeli 6 (Fast & Furious 6)

Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel , Paul Walker , Dwayne Johnson
IMDB Puanı: 7.3
Serinin 6. Filmi olan Hızlı ve Öfkeli 6, Hobbs’un 12 ülkeye yayılmış bir suç örgütüyle mücadelesini konu almaktadır. Hobbs, Dom ve Brian’ı çağırarak ekiplerini yeniden toplamalarını ve bu örgütü sokaklara çekerek alt etmelerini ister. Hızlı otomobillerle yapılabilecek aksiyonları bir üst seviyeye taşıyan film görsel efektler açısından oldukça zengin.

Dünya – Yeni Bir Başlangıç (After Earth)

Yönetmen: M. Night Shiyamalan
Oyuncular: Will Smith , Jaden Smith , David Denman
IMDB Puanı: 4.8
Gelecekte kurgusal bir dünyada geçen After Earth, iniş sırasında kaza yaparak Dünya’da sıkışıp kalan Kitai Raige ve babası Cypher’i konu almaktadır. Olay insanların dünyadan kaçışından bir milenyum sonra gerçekleşmektedir. Cypher’in yaralanmasıyla bütün sorumluluğu eline alan Kitai’nin yardım sinyali gönderme çabaları, yüksek görsel efektler ve ayrıntılı kurgusal mekanlarla renklendirilmiştir.

Hansel ve Gratel (Hansel and Gratel)

Yönetmen: Tommy Wirkola
Oyuncular: Jeremy Renner , Gemma Arterton, Peter Stormare
IMDB Puanı: 6.1
Bir çoğumuzun çocukluğumuzda dinlediğimiz Hansel ve Gratel hikayesinin yeniden tasarlanmasıyla ortaya çıkan Hansel ve Gratel: Cadı Avcıları filmi, masal kahramanı kardeşleri birer cadı avcısı olarak tanıtmaktadır. Dünya üzerinde cadıları kovalayıp öldüren ikili , Blood Moon’un yaklaşmasıyla ortaya çıkan daha önce görülmemiş bir kötülüğe karşı savaşmak zorundadır.

Hansel ve Gratel (Hansel and Gratel)

Yönetmen: Tommy Wirkola
Oyuncular: Jeremy Renner , Gemma Arterton, Peter Stormare
IMDB Puanı: 6.1
Bir çoğumuzun çocukluğumuzda dinlediğimiz Hansel ve Gratel hikayesinin yeniden tasarlanmasıyla ortaya çıkan Hansel ve Gratel: Cadı Avcıları filmi, masal kahramanı kardeşleri birer cadı avcısı olarak tanıtmaktadır. Dünya üzerinde cadıları kovalayıp öldüren ikili , Blood Moon’un yaklaşmasıyla ortaya çıkan daha önce görülmemiş bir kötülüğe karşı savaşmak zorundadır.

Oblivion

Yönetmen: Joseph Kosinski
Oyuncular: Tom Cruise , Morgan Freeman, Andrea Riseborough
IMDB Puanı: 7.0
Listemizdeki bir diğer terkedilmiş Dünya filmi olan Oblivion, Jack isimli bir askerin Dünya’ya gönderilerek buradaki kaynakların çıkarılmasını konu edinmektedir. Bir asker olarak yalnızca işini yapan Jack bir süre sonra görevi ve amacıyla ilgili sorular sormaya başlar.
Pasifik Savaşı (Pasific Rim)

Yönetmen: Guillermo del Toro
Oyuncular: Idris Elba , Charlie Hunnam , Rinko Kikuchi
IMDB Puanı: 7.6
Gerçekten çok iyi kurguya ve inanılmaz görsel efektlere sahip bu film, Transformers’la gelen robot sevgisini bir üst seviyeye çıkararak bu kez dünya dışı devasa varlıklar için yapılan dev robotları konu almaktadır. Kaiju isimli yaratıkları yok etmek için dizayn edilen Jaeger’ler , bir pilot ve yardımcısının koordineli hareketleriyle yönetilmekte ve dünyayı kurtarmak için son çaredir.

Çelik Adam (Man of Steel)

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Henry Cavill , Amy Adams, Michael Shannon
IMDB Puanı: 7.6
Superman filminin farklı bir bakış açısıyla yeniden uyarlanmış versiyonu olan Man of Steel, bu kez Clark’ın çocukluğundan başlayarak yeteneklerini keşfetme serüvenini anlatmaktadır. Güçlerini bir sır gibi saklayan Clark, dünyanın kendi ırkının üyeleri tarafından istila edilmesiyle güçlerini kullanmak zorunda kalır.

Iron Man 3

Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Robert Downey Jr. , Guy Pearce , Gwyneth Paltrow
IMDB Puanı: 7.5
Bir numarada görsel efektleri ve aksiyon filmlerinde genelde eksik olan oldukça iyi senaryosuylaIron Man 3 bulunuyor. Serinin son filminde de her zamanki gibi Iron Man rolünü üstlenen Robert Downey Jr, bu kez kendisini bir hayli zorlayacak çok güçlü bir düşmanla karşı karşıyadır. Mandarin isimli bu düşman Tony Stark’ın dünyasını altüst eder. Stark bu düşmanı ve arkasında bulunan gücü bulmak için amansız bir mücadeleye başlar.

G.I. Joe : Misilleme (Retaliation)

Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Dwayne Johnson , Channing Tatum, Adrianne Palicki
IMDB Puanı: 5.8
Serinin son filmi Misilleme’de özel bir tim olan G.I. Joe’lar bu kez yalnızca Cobra’ya karşı değil, hükümeti tehdit eden dünya liderleriyle savaşmaktadır.

Bizden şimdilik bu kadar Haftaya Salı Sezon Finali bölümümüz için sizlere bir fırsat dilediğiniz araştırma konusu verin biz araştıralım sorularınız varsa hazırlayın Canlı Olarak Yayınlanacak Sezon finali bölümünü sakın kaçırmayın!!

Son düzenleme:
hızlı ve öfkeli diyince paul walker ölmesine hala innamıyorum akrabam vefat etmiş kadar üzüldüm

uzun zamandır 7.serisini bekliyorum jason statham oynayacak süperrrr

hızlı ve öfkeli diyince paul walker ölmesine hala innamıyorum akrabam vefat etmiş kadar üzüldüm

uzun zamandır 7.serisini bekliyorum jason statham oynayacak süperrrr
Sende bir alemsin valla hiç güleceğim yoktu akrabam ölmüş gibi üzüldüm demezmisin

Jason Statham çok iyi oyuncudur bende bekliyorum 😉

Sende bir alemsin valla hiç güleceğim yoktu akrabam ölmüş gibi üzüldüm demezmisin

Jason Statham çok iyi oyuncudur bende bekliyorum 😉
öyle ama batman akra şovalyede jokeri canlandıran heath ladger ve hızlı öfkelide paul walker bu 2 ismin ölümleri çok etkiledi beni cidden yanı yakınım vefat etmiş kadar üzüldüm

dünyalar savaşı brad pitt oynuyormuş iyi bir filmdir izlemek lazım

zor ölüm ü pas geçtim biklmem kaçıncı burce wills yumurtasıdır kimbilir

hızlı ve basurlu yine çöp bir film ,

hansel ve gratel tam benlik gratelimi buldum gibi

Ben burdaki filmlerin çoğunu izledim hepiciği süperr

Gratelin kim