Cinemografi-Tanıtım

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
oQ36Mb.jpg

Sinemaya mı gidiceksiniz yoksa evde film mi izliyeceksiniz bizi izlemeden sakın hiçbirşey yapmayın,bu hafta filmlerden özetler,yorumlar,fragmanlar hepsi ve daha fazlası için bu akşamı sakın kaçırmayın....

Cinemografı yeni bölüm bu akşam 22.30 da Sezon finaliyle Salı 20.00 da sizlerle...

tamam aga sezon arası sadece 1 hafta mı olacak yoksa sezon finali olmayacak mı hiç
Şu haziranın 2 si ila 17 si arasında sınavlarım var hep bu yüzden finallere çalışıcam o 2 hafta olmaz gibi ama sonra devam edicem 3 hafta sonrasında da sezon finaline giricem ama ağustosda devam edicem :)

Şu haziranın 2 si ila 17 si arasında sınavlarım var hep bu yüzden finallere çalışıcam o 2 hafta olmaz gibi ama sonra devam edicem 3 hafta sonrasında da sezon finaline giricem ama ağustosda devam edicem :)
ben zaten 2-8 haziran arasında okula gidicem sonra bitiyor bu çarşamba ve perşembe evde yokum

hep sen mi gezecen aga sıra bende gezmeyi sevmem ama ailem ısrar etti bende gidiyorum bi dernek Çanakkale'ye geziye götürüyor. :)
Ooow hayırlı olsun doğru hep ben gezmicem ama finallerden önce haftaya bursadayım sonra finallerden sonra adapazarında :F Çanakkale güzeldir oraları seviyom yaaa