Cinemografi 6 Mayıs Yeni Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 4 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    4

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Evet merhabalar karşınızda Enis Kartal öncelikle hoşgeldiniz siz değerli izleyicilerimiz,hemen programa başlıyorum ;
Öncelikle Bugün Sinemalardaki Filmlere bir göz atalım ;
Filmlerin konusunu bir önceki bölümde anlatmıştık,bugün sadece fragmanları alalım ekrana;
Fındık işi

Öteki Kadın

Sabotaj

Son 3 Gün

Bensiz:

10.Köy Teyatora

Şanslı Sayılar

Düş ve Gerçek

Bütün bu Filmler ve incelediimiz diğer filmlerin fragmanları,izleyici yorumları ve daha fazlası 10 Mayıs Cumartesi Saat 22.30 da Lonca Tv de şimdilik hoşçakalın!!

tebrikler @kvp-medya harika bir çalışma ..

hepsine baktım
yabancılarda son üç gün ve düş ve gerçek favorim
yerlilerde ise bensiz favorim
diğerlerinde pek bişey yok bir baştaki animasyon biraz izlenebilir o kadar :)

fındık işine mutlaka bakıcam nekadar tatlılar :kiki::kiki:
buz devrindekı fındığı kovalayan pörtlek gözlü bir simcap gibi birşey vardı ondan kopya gibi olmuş bu film ama bakıcam benim ilgi alanıma hitap ediyor 🙂🙂

fındık işine mutlaka bakıcam nekadar tatlılar :kiki::kiki:
buz devrindekı fındığı kovalayan pörtlek gözlü bir simcap gibi birşey vardı ondan kopya gibi olmuş bu film ama bakıcam benim ilgi alanıma hitap ediyor 🙂🙂
sanırım fındık işi buz devrinde fındık peşinde koşan sincabın popülerliğinden dolayı çevrilmiş bir film :) ordaki sincapta çok seksiydi :))

sincap çok kıvrak bişeydi ama:) buzdevri 3 te o sincap kendisine sevgili yapıyordu. hemde 90-60-90 lık bişey bulmuştu bizden daha becerikli valla :))
hahahah dişi sincap fındık için yakınlaşmıştı o pörtlek gözlü sincapa sonra pörtklerk gözlü sincapta dişi sincapı brakmıştı fındık yüzünden hahaha çok iyi bir senaryoydu yaa :kiki::kiki: