Cinemografi-26 Nisan Cumartesi

Cinemografi Programımızı Nasıl Buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 8 100.0%
  • İyi

Oy: 0 0.0%
  • İdare Eder

• Kötü

• Berbat Kötü

• Bakmaya bile değmez

• Kullanılan toplam oy
    8

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz bu ilk yayınımız olduğu için ufak tefek
hatalarımız olacaktır sizlerin hatalarımızı görmezden gelmenizi
diliyor ve hemen programa başlıyorum ...

Nuh: Büyük Tufan;

Film için hiçbir şey söylemeye gerek yok sanırım sadece gidilip izlenmesi gereken bir film ,ayrıca film için tam 130 milyon dolar harcanmış ve Filmin çekimleri İzlanda, Meksika, California, New York ve Washington gibi çeşitli yerleri kapsayan geniş bir mekan yelpazesinde tamamlanmıştır...Sizler sadece fragmanı izleyerek olayı anlayabilirsiniz....

İnanılmaz Örümcek Adam 2:

Filmin daha önceki serileride göz önüne alınaraktan filmin tek kelimeyle hasılat yapacağı dedikodular arasında ,konusuna gelirse Filmin senaristlerinden Alex Kurtzman filmde Örümcek-Adam'ın karşısına çıkacak iki düşman olan Electro ve Green Goblin'in farklı amaçlar peşinde koştuğunu hatta bazı açılardan aynı adamdan iki farklı düşman yarattıklarını belirtiyor ve ekliyor: “İki adam var; biri Örümcek-Adam’dan nefret ediyor, diğeri ise Peter Parker’dan. Aynı kişiyi öldürmek istiyorlar, ama farklı nedenlerden ötürü. İşte bu yüzden, ikisi bir takım oluşturuyorlar.”

Birde öyle bir ayrıntı var dudak uçuklatıyor:Goblin karakterini canlandıran Dane DeHaan'ın kostümünü giydiği zamanlarda yapılan makyajı yaklaşık üçbuçuk saat sürmüş ve 25 kilo ağırlığında olan kostümü giymesi bir saatini alıyormuş.

Mandıra Filozofu:

Komedi dalında olan bu film birazcık şehrin stresini atmak ve doğayı anımsamak adına izlenesi güzel bir film,

Mandıra Filozofu filmi, beyazperdeye Çocuklar Duymasın dizisindeki mandıra filozofu Mustafa Ali karakterinin hikayesinden uyarlandı. Film, bir Ege köyünde bir nevi Robinson Crusoe hayatı yaşayan Mustafa Ali'nin iş adamı Cavit Bey ile karşılaşmasını ve yaşadığı yerde gelişen eğlenceli çekişmeleri ele alıyor.

Rio 2:

Film animasyon severler için çok harika birde çocukların sevecğei teknikler kullanılmış...Artık animasyonlar sadece çocuklar içinde değil artık her yaştan insan grubunu içerisine alıyorlar ,çokda güzel kurgulanmış ,senaristimizin son kalemi....

Rio 2'nin senaryou, 51 yaşında hayata veda eden Don Rhymer'ın kaleme aldığı son senaryo oldu. Ice Age serisini dahil etmezsek bu film, Blue Sky Stüdyoları'ndan çıkan ilk devam filmi olma özelliğine sahip.Filmin Amerika posterinin üzerinde yer alan ve toplu halde 2 rakamını oluşturan mavi Spix papağanları sürüsünde 142 adet papağan bulunuyor. Mavi papağanlar gerçek hayatta bir çoğu esaret altında tutulan bir papağan türü.

Kaptan Amerika-Kış Askeri:

Serinin ilk filminden de anlaşılacağı üzere bir devam filmi niteliğinde aynı kurgu ve askyionuyla devam ediyor...Tek yapmanız gereken fragmanı izlemek ve nedemek istediğimi anlamak

Şimdilik bizden bu kadar bir daha ki hafta görüşmek dileğiyle....Hoşçakalın!!!

Son düzenleme:
süper olmuş @gözlemci

filmlerden ise büyük tufan ve rio dikkatimi çekti ?

Zaten fragmanların çoğunu netten izliyordum burada olması da iyi olmuş.
Sinemada olanları ve sinemaya girenleri paylaştıkdan sonra yeniden eskiye göre en beğenilen filmleride ekleyip izlediklerimi yorumlayacam şu koyduklarımdan 3 ünü izledim

süper olmuş @gözlemci

filmlerden ise büyük tufan ve rio dikkatimi çekti ?
Bana kalırsa Kaptan Amerika da süper yaw buraya kodyuğum filmlerin hepsi süper bence

ben onları sevmedim nedense dikkatimi çeken filmler hep izleyincede hoşuma giden filmlerdir mesela örümcük adam hiç sevmediğim bir tür

ben onları sevmedim nedense dikkatimi çeken filmler hep izleyincede hoşuma giden filmlerdir mesela örümcük adam hiç sevmediğim bir tür
Öyle olsun diyelim ben beğenirim bu tür yapımları geneli güzel salıda paylaşımda bulunucam oradanda çıkar elbet seveceğin filmlerden....

Süper olmuş aga ellerine sağlık

Arkadaşlarım Nuh Büyük Tufan'ı çok beğenmiş tavsiye ediyorlar bende gitmeyi düşünüyorum

bu programını çok beğendim butür filimllerle bizi bilgirlendirmeye devam etmelisin 🙂🙂
benim gibi fantastik sevenler için çok iyi filimler yapılıyor örümcek adam özellikle ilk serisinden beridir takip ediyorum tobeyin ayrılmasına çok üzülmüştüm

ama yeni örümcek adamda çizgi romana daha uyumlu ilerleniyor o bakımdan iyi olmuş
çok iyi dedim ankette

Süper olmuş aga ellerine sağlık

Arkadaşlarım Nuh Büyük Tufan'ı çok beğenmiş tavsiye ediyorlar bende gitmeyi düşünüyorum
Evet Nuh'un filmi süper kesinlikle gitmelisin....

Ben hep böyle devam edicem evet bende üzülmüştüm onun çıkmasına ama olsun film gidiyormu gidiyor sen ona bak