Cinemografi 13 Mayıs-Yeni Bölüm !!

Bu Haftaki Programı Oylayınız!!

• 10

Oy: 5 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////

Herkese iyi akşamlar ben sunucunuz Enis Kartal hepiniz ekranlarınıza hoş geldiniz!
Hemen yayınıma başlıyorum sizleri de daha fazla bekletmiyorum....

Bugün en çok merak edilen ve vizyona girmesi beklenen filmleri ekranlarınıza getirmeye
devam edeceğiz zaten birkaç filme Cumartesi günü bakmıştık,şimdi sıra diğer filmlerde;
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

Film bir önceki seriye bakıldığında aynı tempoda devam ediyor gözüküyor detaylar ise şöyle;
Berk Adası'nda ejderha ve vikinglerin birleşmesinin üstünden beş yıl geçmiştir ve adada tam bir barış ve huzur atmosferi hakimdir. Astrid ve ekibi artık boş zamanlarını adanın yeni gözde oyunu olan ejderha yarışlarıyla geçirmekte ve kahramanlar yeni keşif gezilerine adım atmaktadırlar. Bu yolculuklardan birinde çok eski zamanlardan kalma buzdan gizli bir buzdan mağara keşfederler ve mağaranın içinde yaşayan yüzlerce vahşi ejderhayı böylece uyandırmış olurlar. Gizemli Dragon Rider'ın da büyük bir tehlike yarattığı bir savaş başladığında, iki kahramanımız Hiccup ve Toothless'a düşen barışı koruyup inandıkları şeyi savunmaları olur.

2010 yılında izleyiciyle buluşan 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin' filminin devam filmi olan yapıtta Hiccup ve ejderhasının macera dolu öyküsü, yeni karakterlerle kaldığı yerden devam edecek. Filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Dean DeBlois üstlenirken, Cressida Cowell'in romanından uyarlayan da yine yönetmenin kendisi.

Filmin vizyon tarihi ise 20 Haziran 2014-Film süresi ise 1 saat 45 dakikadır...

Aynı Yıldızın Altında

Filmden detaylar şu şekilde ;16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...
Josh Boone’un yönetmenliğini üstlendiği film, John Green’in romanından Scott Neustadter ve Michael H. Weber tarafından uyarlandı. Filmin başrollerindeyse Shailene Woodley, Ansel Elgort ve Willem Dafoe yer alıyor.

Filmin vizyon tarihi ise 27 Haziran 2014-Film süresi ise 2 saat 5 dakikadır...

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

Film'in diğer serileri süper olup sadece bu seri için yapmamız gereken sinemaya gidip filmi izlemek olacaktır ,detaylar ise ;Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Caesar'ın kaçışının üzerinden on sene geçmiştir. Caesar diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Kıyamet sonrası San Francisco'sunda artık bilim insanlarının tek derdi, patlak veren bu büyük sorunu kontrol altına almak olacaktır.

Filmin vizyon tarihi ise 11 Temmuz 2014

Dabbe 5: Zehr-i Cin

Hasan Karacadağ'ın korku olarak başlayan Dabbe serisi hızını hiç kesmeden devam ediyor ,her ne kadar serinin 2.filmi beğenilmesede,diğer seriler ile gişede iyi bir rekorlara imza atmış bulunmaktadır,Film detayları kısaca şöyledir ;Bazı sırların hiç açığa çıkmaması gerekir. Bunu keşfeden köylüler içinse artık çok geçtir. Hasan Karacadağ, Dabbe serisinin 5. filmiyle korku filmi sevenlerle beyazperdede buluşuyor.

Filmin vizyon tarihi ise 20 Haziran 2014

Kaset İşi

Filmin detayları şöyle;Annie ve Jay iki çocuk sahibi, mutlu evlilik süren bir çifttir. Ama her uzun süreli ilişkide olduğu gibi cinsel hayatları durağanlaşmıştır, birbirlerine ilişkilerinin başındaki kadar yakın değildirler. Bir gün Annie, seks hayatlarına hareket katmak için sevişmelerini videoya kaydetmeyi teklif eder, Jay de kabul eder. Gece çok iyi geçer ama ufak bir sorun vardır: videoyu kaydettikleri tablet aynı programı kullanan diğer cihazlara da bu videoyu otomatik olarak yollar. Sabah uyandıklarında videoyu silmek için artık çok geçtir! Şimdi tek hedefleri videolarının yollandığı diğer insanların tabletlerini ne pahasına olursa olsun ele geçirmektir!
Yönetmenliğini Jake Kasdan'ın üstlendiği komedi filminin başrolleri Cameron Diaz ve Jason Segel.

Filmin vizyon tarihi ise 5 Eylül 2014

Aşk, Tutku, Dedikodu

Filmden detaylar şu şekilde,Marie ve Eric, lise yıllarından beri beraber olan ve şimdi 30’lu yaşlarına gelmiş bir çifttir. İlk kez beraber eve çıkmak için yakın zamanda sözleşme imzalarlar ama bu mutlu anlarında Mary’yi bir şüphe kaplar! Yoksa sevgilisini güzel bir kadına kaptırmak üzere midir? Filmin yönetmenliğini Mona Achache üstlenirken oyuncu kadrosunda ise Camille Chamoux, Franck Gastambide Audrey Fleurot ve Anne Brochet gibi isimler yer alıyor. Çiftlerde tek tarafta başlayan güvensizlik Marie'yi o kadar kötü etkiler ki Eric'i umulmadık bir şekilde terk eder. Yeniden bekarlar kulübüne dönen Marie için hayat düşündüğü kadar olmayacaktır. Çünkü 30'undan sonra bekar kalmak kendine en azından başta harika gelse de aile içerisinde hoş karşılanmamaktadır. Bekar olarak hayatını sürdürmeyi aile bireyleri genel olarak kaldıramaz. Çılgın partiler, değişen giyim tarzları, bolca alkol ve eğlence...Dört arkadaşıyla birlikte yeni bir grup oluştururlar. Aslında hiçbiri bu hayatı kendileri olarak yaşamamaktadırlar. Kendilerine bu şekilde bir rol biçmişlerdir ve ona göre davranmaya çalışmaktadırlar. Kendilerini daha güçlü ve mutlu hissedebilmek adına çıktıkları bu yolda denemeler ve yanılmalar yaşayarak kendilerini yeniden bulmaya çalışacaklardır.

Filmin vizyon tarihi ise 23 Mayıs 2014-Film süresi ise 1 saat 39 dakikadır...

Hayatımın En Kötü Gecesi

Filmden detaylar şöyledir,Los Angeles'ta yaşayan ve sıradan bir haber spikeri olan Megan, nişanlısının kendisini terk etmesi ve beklediği terfi haberinin gelmemesi sonrasında tam anlamıyla yıkımı uğrar. Arkadaşları kafasını dağıtabilmesi için çılgın bir parti organize ederler ve gece başlar. Yaşadığı olumsuzlukların etkisiyle alkolün dozunu artıran Megan bir noktadan sonra bambaşka birine dönüşür ve mekanın barmeni Gordon'la flört etmeye başlar. Ertesi sabah uyandığında ise Gordon'ın evindedir. Megan yaşadığı bu tek gecelik ilişkinin ardından kendini, telefonu, parası ve kimliği olmadan dağılmış bir halde bulur. İşin daha da trajik bir boyutu vardır: Beklediği terfi gerçekleşecek gibidir ancak hayatındaki en önemli iş görüşmesine yetişebilmek için yalnızca sekiz saati kalmıştır!
Filmin yönetmenliğini Steven Brill üstlenirken başrollerini Elizabeth Banks ve James Marsden paylaşıyor.

Filmin vizyon tarihi ise 27 Haziran 2014-Film süresi ise 1 saat 35 dakikadır...

Bizleri izlediğiniz için teşekkür eder ve Cumartesi 22.30 görüşmek üzere bugünlük bizden bu kadar hoşçakalaın!!
------------------------------------------------------/ Bölüm Sonu /-----------------------------------------------------
Yazan ve Yöneten :Enis Kartal
Kanal:Lonca TV

maymunlar cehennemi şafak vakti ve kaset işini izlemeyi düşünüyorum 🙂🙂🙂

Bildiirmler geliyorda yemek molası vermiştim

Bana kalırsa ejdarhalı film ,maymunlar cehennem,dabbe süper geriisini bilmem ama hepiciğine bakacam 😉
aaa evet oda güzel fntastik ve animasyonlu filimler ilgimi çekiyor bu sefer yanlarına kaset işinide eklicem arada değişikte iyidir yanı 🙂🙂🙂

Ben genelde korku ve aksyion izlerim bundan sonra romantik ve aşk izlemeyi düşünüyorum
ben türk dizilerinde aksion arıyorum kesinlikle

türk filimlerinde komedi

yabancı dizilerde fantastik olucak

yabancı filimlerde'de animasyon

hiç bir türde aşk aramıyorum sıkıyor beni 🙂🙂

ben türk dizilerinde aksion arıyorum kesinlikle

türk filimlerinde komedi

yabancı dizilerde fantastik olucak

yabancı filimlerde'de animasyon

hiç bir türde aşk aramıyorum sıkıyor beni 🙂🙂
Kesinliikle katılıyorum doğru ama Malesef bende aramıyordum ama bazıları romantik erkek istiyormuş napalım
bizde ona göre şekil alıcaz mecburen

Kesinliikle katılıyorum doğru ama Malesef bende aramıyordum ama bazıları romantik erkek istiyormuş napalım
bizde ona göre şekil alıcaz mecburen
o ayrııı tabi tvde romantik şeyler izlemekten hoşlanmam ama yanımdakı erkek romantik olucak orası ayrı yanı izlemekle uygulama arasında çok fark var

o ayrııı tabi tvde romantik şeyler izlemekten hoşlanmam ama yanımdakı erkek romantik olucak orası ayrı yanı izlemekle uygulama arasında çok fark var
Uygulamayı geç
ben sadece beraber bir romantik fikm hakkında tartışmaktan bahsediyorum ben hiç anlamıyormuşum falanda filanda