Cihangir Ceyhan'a Teklif Yağmuru! Hangi Dizilerle Görüşüyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

'Sıfır Bir' ile yıldızı parlayan, 'Çukur' ve 'Alev Alev'de de rol alan Cihangir Ceyhan'a teklif yağıyor!

FOX'un dizisi 'Mahkum' için teklif alan oyuncuya OGM Pictures imzalı 'Camdaki Kız'dan da teklif geldiği öğrenildi. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı yapımda Hayri karakteri için Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil'e teklif gitmiş, ancak Köstendil hemen yeni dizi çekmek istemediğini söylediğini iletmişti. Son gelişmeye göre dizi için Cihangir Ceyhan'a da teklif götürüldü.

Camdaki Kız, yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: ömer karataş
Alev Alev'de kötü bir oyuncu olmadığını gösterdi ama Hayri için daha iddialı biri olmalı bence. Birsen de "Burcu istiyor" yazmış ama kadının tatil yaparken Hayri'yi kim oynayacak diye düşündüğünü sanmıyorum.

Reactions: cookies
Hayri'yi detaylı bilmiyorum ama onun için biraz "kaba" olmaz mı? Ben daha narin birisi gelir diye düşünmüştüm.

Elin sazcısını alıp başrol yaptılar bu adam mı iddiasız abi hadi ya. Umarım kabul etmez çünkü bu diziye 10 numara fazla gelir.

Elin sazcısını alıp başrol yaptılar bu adam mı iddiasız abi hadi ya. Umarım kabul etmez çünkü bu diziye 10 numara fazla gelir.
Sedat'ı zaten iddiasız ve nispeten silik bir oyuncunun oynaması gerekiyordu çünkü asıl hikaye Nalan-Hayri ekseninde geçiyor.
Evet Cihangir kötü bir oyuncu değil ama Hayri için beklentiler daha yüksekken başka alternatifler de dğeerlendirilebilir.

Hevesler kursaklar da kalacak çünkü ancak beklenti dışı biri kabul eder bu dizide oynamayı. O ecünnü ile partner olmayı.

Hevesler kursaklar da kalacak çünkü ancak beklenti dışı biri kabul eder bu dizide oynamayı. O ecünnü ile partner olmayı.
Cihangir zaten beklenti dışı olur kabul ederse.
Neyse dizinin kadrosu zaten çok iyi olduğu için her türlü iyi bir oyuncu bulunacaktır o açıdan sorun yok.

Cihangir zaten beklenti dışı olur kabul ederse.
Neyse dizinin kadrosu zaten çok iyi olduğu için her türlü iyi bir oyuncu bulunacaktır o açıdan sorun yok.
Cihangir gayet de beklentili bir isim. Kadroya laf yok başroller fiyasko.