2018 Christopher Robin - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060

Christopher Robin

Türü: Animasyon, Aile, Komedi, Dram
Yönetmen:
Marc Forster

Oyuncular:

Ewan McGregor
Hayley Atwell
Bronte Carmichael

Filmin Özeti:

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

Filmin Fragmanı:

@Sherlock bey demek bu önermiş olduğun film bir animasyon filmiydi
Bende daha şimdi bu filme bakacaktım ama madem animasyon akşama çocuklarla izleyip yorumumu sonra gece bu mesaja editlerim

Edit: Güzel bir film olmuş. Winnie Pooh bizim burda çok seviliyor ve Nalle Puh deniliyor burada. Çocuklar sevimli kahramanları gördüklerinde sevindi ama filmin belirli yerlerinde sıkıldıklarını belirttiler.
Bende zaman zaman sıkıldım ama fena değildi. Sevimli karakterlerle insanların bir arada olduğu çekimleri çok başarılı buldum.
Başlarda çok hızlı ilerledi. Filmin konusunu okumadan direk izlediğim için Christopher Robin karakterinin hep çocuk olarak kalacağını sandım. Filmde güzel mesajlar verilmiş. İnsanlar kendini işe kaptırınca etrafındakileri ihmal ettiğini farkedemiyor. Christopher Robin mutsuzluğunu bizlere iyi yansıttı ve filmde o ciddiyet okadar fazlaydı ki komedi kısmı baya eksikliğini hissettirdi zaman zaman.
6.5/10

Son düzenleme:
Reactions: bazinga
@Sherlock bey demek bu bir animasyom filmiydi
Bende daha şimdi bu filme bakacaktım ama madem animasyon akşama çocuklarla izleyip yorumumu somra gece bu mesaja editlerim

Winnie the pooh'yu izlediysen kesin beğenirsin, çocuklarla izlemen iyi olur. Onlar da kesin seveceklerdir.

Şimdi yalan yok filmi Hayley Atwell için izledim. Yani izlediğimden de zevk aldım. Ewan McGregor'u zaten konuşmaya gerek yok. Ancak bence filmin en iyisi Bronte Carmichael'di. İlk kez izledim onu ama sıkı bir takipçisi olacağım.

Film çok samimi yapılmış. Ben kendimi Christopher yerine koyarak izledim filmi. İnşallah 2. filmi çekerler.

8/10

Reactions: bazinga
Filmin açılış sahnesi ile beraber geçmişe güzel bir yolculuk yaptım, bu yüzden duygusal anlamda izlerken mutlu olduğum bir film oldu benim için.

Christopher Robin'i, Winnie'i, Tiger'ı falan tekrar görmek gülümsetti açıkçası.

Güzel mesajlar veren, yönetmenlik ve oyunculuklar anlamında da düzgün olan bir film ortaya çıkmış. Tabii ki çok daha iyisi olabilir, yapılabilirdi bana kalırsa. Yer yer mantık hataları ve açıklanmayan detaylar vardı ancak görmezden gelinebilecek şeylerdi diye düşünüyorum.

Çocukluğa götüren sevimli bir filmdi. Tam çocukken pazar sabahı izlediğimiz filmler tadında. Fakat çok da üst seviye bir film olduğu söylenemez. Bir yanda çok ciddiyet bir yanda animasyon falan tuhaf kaçmış. Daha eğlenceli olabilirdi?

Tam yorum:

6/10

Reactions: Dosi and Sherlock