Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,610
Reaksiyon puanı
62,932
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
christopher-nolan-filmloverss.jpeg


Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi belli oldu.

Son olarak 'Tenet' ile izleyici karşısına çıkan ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı Warner Bros. bünyesinden ayrılıp Universal Pictures'a geçen yönetmen, II. Dünya Savaşı döneminde nükleer silah üretmek için başlatılan Manhattan Projesi kapsamında ilk atom bombasını icat eden fizikçi J. Robert Oppenheimer’ın hayatını konu alacak 'Oppenheimer' filmiyle perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Oppenheimer'ı daha önce yönetmenle üç filmde çalışan Cillian Murphy'nin canlandıracağı, Oppenheimer'ın eşi Katherine'i canlandırması için de Emily Blunt ile görüşmelerin sürdüğü filmin 21 Temmuz 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.
 
  • Beğendim
Reactions: MEnes

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,081
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tenet faciasını unutturacak iyi bir işle döner umarım. Cillian Murphy tercihi hoşuma gitmedi. Fakat Emily Blunt iyi seçim. Castın devamını bekliyoruz...
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Cillian Murphy, Christopher Nolan ile Batman serisinde, Inception, Dunkirk filminde çalışmıştı ama ilk kez başrolde olacak. Partneri Emily Blunt ile de A Quiet Place filminin ikinci partında birlikte rol almışlardı. Birbirine yabancı olmayan bir ekip yani. Christopher Nolan'ın ekibi de aynı olacaktır, yani iyi bir ekip çalışması olacaktır.