Christian Bale, Cate Blanchett ve Natalie Portman'ın Knight Of Cups Filminin Fragmanı Çıktı!

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560

Daha önce The Thin Red Line,Badlands,The Tree Of Life gibi filmlere imzasını atan usta yönetmen Terrence Malick'in merakla beklenen projesinin ilk fragmanı yayınlandı.

Filmin başrollerini Akademi Ödüllü oyuncular Christian Bale,Natalie Portman ve Cate Blanchett paylaşıyor.Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Imogen Poots,Antonio Banderas ve Ben Kingsley gibi ünlü isimler de bulunuyor

Filmin konusu kusursuz gerçek aşkın peşinden koşan bir karaktere yoğunlaşıyor.

Film ilk olarak Şubat 2015'te Berlin Uluslararası Film Festivali'nde gösterime sunulacak.

Çok ilginç bir film bizi bekliyor.Gelecek yıl Oscar'larda iddalı olabilir.Beni şimdiden heyecanlandırdı.

@OzaN @berkann @destere @Tolstoyevski

@cevaa Özellikle senin düşüncelerini merak ediyorum.
Bale 1 sene ara verdikten sonra yeniden ödüle oynayacak.

Son düzenleme:
Kadro çok iyi fragman bir o kadar enteresan. Konusu yazılmasa ne olduğunu anlayamazdım. Çok farklı işlenecek sanırım.

Ama bu tip filmler genelde fos çıkıyor. Umarım bu öyle olmaz.

Kusursuz aşk, aşkın peşinde koşmak... Romantikse veya karşılıklı aşk temalıysa benden uzak olsun en nefret ettiğim türdür sinemada. Christian Bale'de The Dark Knight Rises'den sonra başyapıt sayılacak bir filmle patlama yapamadı henüz. Çoğu film seçimi hatalı.

Edit: Fragmana gerilim havası sokmuşlar, birazda süslemişler. Çok iyi bir ticaret taktiği ama yine de böyle bir Fragmana rağmen filmin içi boş gibi geldi. Bir erkek ve iki kadın... Her zamanki klişelerin 2015'lik modern ve teknolojik hali.

Kadro çok iyi fragman bir o kadar enteresan. Konusu yazılmasa ne olduğunu anlayamazdım. Çok farklı işlenecek sanırım.

Ama bu tip filmler genelde fos çıkıyor. Umarım bu öyle olmaz.
Ekşide araştırdım filmde sanırım senaryo yokmuş oyunculuklar sahneleri doğaçlama canlandırıyormuş gibi bir söylenti var.

Terrence Malick sadece bir filmini izlemiş olmama rağmen hiç sevmediğim bir yönetmendir. Bu filminden de beklentim sıfır.

Yalnız Natalie Portman'ı doğru düzgün bir filmde görmeyeli uzun zaman olmuştu. Onu izlemek iyi olacak.

Ödül açısından iddialı film olur ama sözde felsefe yapan içi boş bir film olacak büyük ihtimalle. Umarım yanılırım da sevmeyi başarırım.

Aynı kadronun aynı yıl bir filmi daha var.O filmde de bu kadroya ek olarak Benicio Del Toro,Michael Fassbender,Ryan Gosling,Rooney Mara,Val Kilmer ve Holly Hunter gibi isimler var.O film hakkında henüz pek bir bilgi yok kadro dışında.

Bence 2015'e yetişmez o film. Bu film de sözde 2014'te çıkacaktı. (Hatta 2013 bile olabilir bayadır var bu proje.
)

Fragman hem dikkat çekici hemde boş. Sevmekle sevmemek arasındayım.

Birde Cate Blanchett harika görünüyor..

Bence de ilgi çekici bir fragman, ama film hayal kırıklığı olacaktır. Yine de Christian, Cate ve Natalie üçlüsünü bir arada görmek zevk verecektir...

Enteresan bir fragman ama pek ilgimi çekmedi. Yine de Bale ve Portman için izlenir

kadro harikaymış özellikle cate blanchett ve natalie portman isimleri filmin kalitesini epey yukarılara taşıyor ama bale i amrican hustle da sevememiştim bir türlü umarım bu filmde harikalar yaratır

kara şövalyeli batmanlı serisinide izlemediğim için vatandaşın ilk ve son filmi sanki american hustle mış gibi gözümde canlandı
)

Niye ya American Hustle'da çok iyiydi.Bu adam her türlü rolü oynar birkaç filmini izle farklı tiplerde farklı kilolarda karşına çıkacak.Hem Kara Şövalye gibi film izlenmez mi ya bence bir an önce izle o seriyi.

dediğin filmleri bir yerden mutlaka izlemeye başlamam lazım çünkü bir çok yerde hep karşıma çıkıyor izlemediğim için yorum yapamıyorum en azından o serilerden bir ikisini izleyebilseydim şimdi daha rahat yorum yapabilecektim

Ama Kara Şövalye filminde pek ekstra oynamıyor en iyi oynadığı filmler The Fighter ve American Pyscho bence.
Bir de The Prestige var o film de bence en iyi Christian Bale filmi.Hangisini izlersen izle pişman olmazsın.

Ama Kara Şövalye filminde pek ekstra oynamıyor en iyi oynadığı filmler The Fighter ve American Pyscho bence.
Bir de The Prestige var o film de bence en iyi Christian Bale filmi.Hangisini izlersen izle pişman olmazsın.
american pyschho ismi çarpıcı sanırım gerilim? tam benlik konu
ilk fırsatta ben bu filmden başlarım ..

american pyschho ismi çarpıcı sanırım gerilim? tam benlik konu
ilk fırsatta ben bu filmden başlarım ..
Pek beğenmeyebilirsin.Filmde zengin bir işadamı var bildiğimiz manyak işte herkesi öldürüyor genel olarak plaza insanlarının göründüğü gibi olmadığı mesajı aldım ben.Ama Bale'nin oyunculuğu için izlenir tabi ki.

hitchcock un sapık filmini çağrıştırdı bir an öyle bişey olsaydı keşke ? neyse bir filmi izlemem lazım mutlaka