CHP Milletvekili de TV'de Altyazı İstedi

alt metin derken bilinç altını ele vermişin aslında
)))) biliyorum senin böyle aşagayıcı cümleler kurmayacagını ama bilinç altın konusunda pek emin değilim
)))

bilinç altım üstüm aynıdır sadece orda fazladan kullanılan kelime var olmaması gereken ama asıl amaç burda ğörme ve işitme engellilerle ilgili bir mesaj olmadığıdır cümlenin aslında anlatmak istediğim net şuydu..

bazı dizileri anlamadan seyretsekte olur.. çünkü içi boş dizilerdir ..

asıl mesaj buydu bunun haricinde araya karışan cümleler yanlışlıkla olmuş ve anlam karmaşası yaratmıştır ?

asıl amacın ne oldugunu ilk cümlemde söyledim. ama kurtlara vurma şehveti bilinç altını döktü birden
))) bilinç altıyla üstü aynıdır aslında akıl bilinç altını gizler çogu ama bazen aradan kaçar bilinç altı tutamaz akıl
))))))))))

bilinç altımda neler var neler beyazsoy ama inanki bu özürlü vatandaşlarla alakalı değil onlara bilinç altımdada üstündede saygım sonsuz herkes bir özürlü adayıdır hatta özürlüdür bence kimi bedenen kimi ruhen kimi kalben kimi beyin olarak özürlüdür sadece fiziki özür değil bu herkesde olabilecek bir durum, o açıdan bilinç altımda değişen bişey yok

ama diziler arasında beyin özürlü insanlar tarafından çekilen dizilerin yüksek reyting alması sorunun asıl kaynağı
)