china_shangai

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,251
Puanı
1,059
Forumumuzun abisi.Çok sevdiğim adam gibi adamdır.Vadi hakkındaki yorumlarının hepsine katılırım

Kendisini vadi konusunda devamlı görüyorum sağolsun bizi aydınlatıyor :) ayrıca çok sevdiğim saydığım ve görüşlerine saygı duyduğum bir abimdir :)

adam gibi bir adamdır, engin tecrübesiyle hep bizlere aktarımlarda bulunan , mizah gücü son derece yüksek olan çok sevip saydığımız bir kişiliktir vadi konularının olmazsa olmazıdır,
bunun la birlikte vadi konularında çok acımasız eleştirilere sahip kıymetli bir abimizdir :D

Yorumlarını, kişiliğini ve kendisini sevdiğimiz bir abimizdir. Keşke vadi konusu dışında diğer yerlere de uğrasa, muhabbetimiz olabilise. :(

Fenerbahçe'li,Vadici ve Dini kişiliği ile tanınan kişi. :))

kendisini bu foruma çağırdığım için çok mutluyum burda süper kişiliğiyle bizleri her konuda aydınlatan çok sevdiğim abim
hayat tecrübesi ve bilgisiyle bizim çok çok üstümüzde ve örnek almamız gereken bi adam

ayy benim abim yok ama @china_shangai abim olarak hissetim birisi gerçekten😉😉😉

ve ben bir çok vadi formunda dolaştım ve bu formuda içine katarak şöyle birşey var
malesef eski vadiyi bilinçli izleyen sayısı çok az şuankı genel vadi forumlarında olan çocukların yaş aralığı 16 17 18 19 20 yaşlar yanı 2003 yılında 6-7-8-9 ve 10 yaşlrında oldukları için bilinçli eski vadiyi izleyemeyen yaş gruplarına giriyorlar oyüzden eski vadiyi şöyle ağız tadıyla konuşabiliceğim kimseyi bulamıyordum nihyet bu forumda buldum @china_shangai abiciğim eski vadinin havasını soluyup gördüğüm nadir kişilerden oyüzden onunla sohbet daha hosuma gidiyor diğerleride sohbetleri kaliteli ama pusuyu bilinçli izledikleri için eski vadinin havasını bilmedikleri için bilinçli ayrım yapamıyorlar oyüzden @china_shangai vadi konusunda sohbet ettiklerim arasından en zevk aldığım kişilerin başında geliyor :love1::love1::love1:

çok teşekkür ederim @Çiğdem- her zaman ki gibi çok naziksin :)))bilmukabele her ne konu olursa olsun seninle muhabbet etmek hem çok güzel hemde çok eğlenceli :Dsağol varol ablacım :X