Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adam gibi bir adamdır, engin tecrübesiyle hep bizlere aktarımlarda bulunan , mizah gücü son derece yüksek olan çok sevip saydığımız bir kişiliktir vadi konularının olmazsa olmazıdır,
bunun la birlikte vadi konularında çok acımasız eleştirilere sahip kıymetli bir abimizdir
kendisini bu foruma çağırdığım için çok mutluyum burda süper kişiliğiyle bizleri her konuda aydınlatan çok sevdiğim abim
hayat tecrübesi ve bilgisiyle bizim çok çok üstümüzde ve örnek almamız gereken bi adam
ayy benim abim yok ama @china_shangai abim olarak hissetim birisi gerçekten😉😉😉
ve ben bir çok vadi formunda dolaştım ve bu formuda içine katarak şöyle birşey var
malesef eski vadiyi bilinçli izleyen sayısı çok az şuankı genel vadi forumlarında olan çocukların yaş aralığı 16 17 18 19 20 yaşlar yanı 2003 yılında 6-7-8-9 ve 10 yaşlrında oldukları için bilinçli eski vadiyi izleyemeyen yaş gruplarına giriyorlar oyüzden eski vadiyi şöyle ağız tadıyla konuşabiliceğim kimseyi bulamıyordum nihyet bu forumda buldum @china_shangai abiciğim eski vadinin havasını soluyup gördüğüm nadir kişilerden oyüzden onunla sohbet daha hosuma gidiyor diğerleride sohbetleri kaliteli ama pusuyu bilinçli izledikleri için eski vadinin havasını bilmedikleri için bilinçli ayrım yapamıyorlar oyüzden @china_shangai vadi konusunda sohbet ettiklerim arasından en zevk aldığım kişilerin başında geliyor
çok teşekkür ederim @Çiğdem- her zaman ki gibi çok naziksin ))bilmukabele her ne konu olursa olsun seninle muhabbet etmek hem çok güzel hemde çok eğlenceli sağol varol ablacım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.