China_Shangai Abiyi Kaybettik...

ablam aynen bende şoktayım inanamıyorum hala keşke bir rüya olsa
bir şaka olsa

Sanki kötü bir şaka yapmış forumda bir yerlerden çıkacakmış gibi geliyor offf of

ah abim ah şuan vadi genel sohbette konuşuyor olsak sen yine o müthiş zekanla harika göndermeler yapsan bizler anlamaya çalışsak
kabullenmek çok zor dünden beri ne yaparsan yapim aklımda abi var bu konuya girince bile gözlerim doluyor

Keşke bu konu açılmasaydı bilen özelden söylemek istediğine söyleseydi abim hiç foruma giremeyecekti ama en azından ölüm ihtimalini düşünmücektim ne bilim bu konuyu gördükçe kötü oluyorum yanlış anlaşılma olmasın kimseyi suçlamıyorum bu yorumumda sadece durumu kabullenemiyorum moralim alt üst..

herkes bilsin istedik inan biz de kahrolmuş durumdayız dünden beri ruh gibiyim söyleyecek konuşacak bişey yok

Hayat işte böyle bir şey iki üç gün önce konuştuğun, abi dediğin insan maalesef şu an yok ve biz bunu kabullenmek zorundayız. Unutayım diyorum ama olmuyor. Bir anım bir anıma benzemiyor... Unutmak için bil r şeyler yapıyorum hatta gülüp eğleniyorum ama beş dakika sonrası yine aynı hüzün, aynı keder, aynı dert... Allah'ım derdi veren sensin sabrını da ver.

Tekrardan mekanın cennet olsun güzel abim. Dualarımız seninle...

Ah ah doğruluğunu yeni öğrendim ve tam olarak yıkıldım. İsmini de o vefat edenler içinde görünce daha kötü oldum, tekrardan Allah rahmet eylesin. En son maçlarda konuşmuştuk sezon bitmeden, gol attığımızda onu etiketlerdim hemen. Boşluğunu hissedeceğiz, Allah ailesine sabır versin.

hani aynı evde vefat eden ailenden birisinin eşyalarını hiç dokunmazsın yerini değiştirmez odayı kilitlersin abiciğimin odasıda bu forumdakı vadi sayfasıdır hatıralarıyla dolu keşke o konuda kilitlense
daha o sayfaya girebiliceğimi sanmıyorum

Foruma geçen sene ayrıldıktan sonra ayda yılda bir göz atıyordum giriş yapmadan. Bu konuyu görünce şok oldum. Türkiye tatilimden döndüğüm gün aramızdan ayrılmış abimiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerinin başı sağolsun. Forumda da büyük saygı gören bir üyemiz, abimizdi. Çok üzüldüm. Gençmiş üstelik daha. Hepimizin tekrar başı sağolsun..