China_Shangai Abiyi Kaybettik...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Forumun en değerli insanı abimiz herşeyimiz china_shangai abi hakkın rahmetine kavuşmuştur

Herkesin bir fatiha okumasını istiyorum. Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz bu dünya o kadar boş o kadar boş ki

Nasil oldu?Nasil oluyor ya.Nasil bi sey bu.NAsil bi duygu.Internetten tanidigin biriinin olmesi.Allah rahmet eylesin.Nasil olmus biliyormusun Ramazan?

abi bizi yarım bıraktın sensiz hep bir eksiğiz; mekanın cennet olsun

Şuraya çok geç gelmeme rağmen önceden dışardan takip ederken konuşmalarından bile nasıl mükemmel bir insan olduğunu anlayabilmiştim. İnsan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten. Allah rahmet eylesin.

duamızı edecez kuranımızı okuyacaz abimizi hep iyi yaad edecez
ona kurban oluruz hayatımda yüzünü görmeyipte gerçek bir abim gibi sevdiğim tek insan olarak ömür boyu kalacak asla unutmayacaz sürekli dua edecez ve İnşallah görüşmemiz ahirette olacak rabbim yardım etsin mekanını cennet etsin

Aga Allah gidiniz işinize ya. İnanki çok pis sayacam. İnsanı dinden imandan ettirmeyin.
malesef malesef aga inan öyle olması için herşeyi yapardık

Yani tanımama rağmen çok üzüldüm şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun :(

ona kurban oluruz hayatımda yüzünü görmeyipte gerçek bir abim gibi sevdiğim tek insan olarak ömür boyu kalacak asla unutmayacaz sürekli dua edecez ve İnşallah görüşmemiz ahirette olacak rabbim yardım etsin mekanını cennet etsin

malesef malesef aga inan öyle olması için herşeyi yapardık
Bana telefonunu özelden atın. Bildiğim kadarıyla İstanbul'da oturuyor. Gidip gözlerimle görmeden hayatta inanmam.